grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Yüzde 50 İndirim İçin Gidenler Hayal Kırıklığına Uğradı

Kırşehir'de Tarım Kredi ve Kooperatifi Marketlerine yüzde 50 indirim beklentisi ile giden vatandaşlar hayal kırıklığına uğradı.

Ekonomi Yayın: 16 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 16.10.2023 21:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Birçok haber kanalında; 16 Ekim tarihinde Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde yüzde 50  indirim yapılacağına ilişkin haberler yapıldı.

 

 

Ancak sabah saatlerinde Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin yolunu tutan vatandaşlar büyük hayal kırıklığına uğradılar.Çünkü fiyatlar bir önceki güne neredeyse aynıydı.Birkaç üründe yapılan indirimlerin ise çok küçük miktarlarda olduğu gözlendi.

 

 

Yani öyle iddia edildiği gibi yüzde 50'lik indirimler söz konusu değildi.

 

 

Markete giren vatandaşların da duruma tepki gösterdiği görüldü.Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan vatandaş, '' yüzde 50 indirim var diye geldik ama indirim minidirim göremedik.Ben bakliyat alacaktım ama fiyatlar aynen duruyor.İnsanların özellikle öncelikli ihtiyaçlarının olmadığı ürünlerde indirime gidiyorlar.Onlar da çok küçük indirimler.Hayat şartları çok zor.Allah milletin yardımcısı olsun.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.