grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Sokak köpekleri hayvanlarını telef etti

Sokak köpekleri, vatandaşın kurban için aldığı küçükbaş hayvanları telef etti.

Gündem Yayın: 22 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 22.05.2023 22:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir'in Kındam Mahallesi'nde sokak köpekleri, vatandaşın kurban için aldığı küçükbaş hayvanları telef etti. Kındam Mahallesi Muhtarı Barış Gökçınar, kurban için aldığı küçükbaş hayvanlarının sokak köpekleri tarafından parçalandığını söyledi. Muhtar Gökçınar, oluşturduğu ağılda 37 hayvanının telef olduğunu ve ne yapacağını şaşırdığını ifade ederek, "Gece hayvanların bulunduğu alanda yatıyordum.

 

              Sokak köpekleri tarafından hayvanların parçalandığını gördüm. Bazılarını kurtardım. Sonra çocuğumun rahatsızlığı nedeniyle Ankara'ya gittim ve döndüğümde 61 hayvanımdan 37'sinin telef olduğunu gördüm" dedi.
               Tarım İl Müdürlüğü ve belediye yetkililerine durumu aktaran Gökçınar, mağduriyetinin giderilmesi için yetkililerden yardım beklediğini söyledi. 

#
Yorumlar (1)
ARAPLILI
23.05.2023 13:04
herkes hayvancılık yapamaz hayvanları atıp da ankaraya gidersen olacağı bu en azından bi komşu,ahbap edinmelisin ki bu durumda emanet bırakabilesin
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.