grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kuşdilli Mahallesi Kültür ve Taziye Evi Hizmete Girdi

''Her Mahalleye Kültür ve Taziye Evi'' Projesi kapsamında Kuşdilli Mahallesi, Kültür ve Taziye evi projesi de tamamlandı.

Gündem Yayın: 06 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 06.07.2023 14:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun, ''Her Mahalleye Kültür ve Taziye Evi'' projesi kapsamında birçok mahalleye kültür ve taziye evi yapımı tamamlanmıştı.Yapımı tamamlanan kültür ve taziye evlerinden birisi de Kuşdilli Mahallesi Kültür ve Taziye Evi oldu.

 

 

Polis Memuru Memduh Kök'ün eşi Saliha Kök'ün vefatı dolayısıyla taziyeler, yapımı tamamlanan ve hizmete giren Pelin Yüksel Kültür ve Taziye evinde kabul edildi.

 

 

 

Başsağlığı dİlemek için Kuşdilli Mahallesi Kültür ve Taziye Evi'ni ziyaret eden Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, modern bir kentin olmazsa olmazlarından birisinin de Kültür ve Taziye Evleri olduğunu belirterek, “Biz Kırşehir Belediyesi olarak halkımızın düğün, nişan, sünnet gibi kültürel faaliyetleri ile taziyelerinin kent kimliğini bozan ortamlardan kurtularak, taahhüt ettiğimiz ve yaptığımız Kültür ve Taziye Evlerinde, bilinen adreslerde sıhhatli bir şekilde faydalanmasını planlıyoruz.

 

 

Kültür ve Taziye Evleri olarak verdiğimiz taahhütlerden birini daha Kuşdilli Mahallesi’nde tamamlayarak mahalle halkımızın kullanımına sunduk. Kuşdilli Pelin Yüksel Kültür ve Taziye Evi’nde mahallelilerimizin kültürel faaliyetlerini sürdürebilecekleri; hem cenazelerde Taziye Evi olarak hem de düğünlerde kullanılacak; aynı zamanda çok amaçlı kültürel faaliyetler için de kullanılabilecek bir alanı hazırladık.

 

 

Kültür ve Taziye Evi, mahallemize yakışan bir mekân oldu. Sosyal donatıları, lavabosu, mutfağı, tuvaleti ve salonları modern bir yapıya daha kavuşmuş olduk. Kuşdilli Pelin Yüksel Kültür ve Taziye Evi’nin yapımında destek sunan Faruk Yüksel’e de teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.