grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de farklı noktalarda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

Kırşehir Belediyesi, şehrin birçok yerinde sürdürdüğü çalışmalarda bir projeye daha imza attı.

Gündem Yayın: 22 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 22.11.2023 00:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Şehrin birçok noktasında çalışmalarını aralıksız sürdüren Kırşehir Belediyesi, mahallelerde yaptığı çalışmalarla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Belediye Başkan Selahattin Ekicioğlu; “Göreve geldiğimizde verdiğimiz birçok projeyi hayata geçirdik. Tüm mahallelerimizde, mahalle halkımızdan da aldığımız destekle ve ortak akılla yürüttüğümüz çalışmalar birer birer tamamlanıyor.

Kırşehir halkı her şeyin en iyisini hak ediyor ve biz de tüm ekibimizle hem sahada hem de ilimizin sosyal ve kültürel yaşamına katkı sunmaya devam ediyoruz. Amacımız tüm Kırşehir halkının bu şehirde rahat bir şekilde yaşamasının olanaklarını yaratmaktır.

Son olarak Çukurçayır Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’ndeki yol yapımı çalışmamız tamamlandı. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından yol çizgilerinin de çizilmesiyle birlikte trafik akışının daha sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesini sağladık. Söz konusu güzergâhtaki Mehmet Yılancı Parkı da tamamlandığında Mahallemiz yepyeni bir görünüme kavuşacak. Şehrin her yerindeyiz; Kırşehir için çalışıyoruz.”dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.