grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Yılmaz ,'' İddialar Gerçeği Yansıtmamaktadır''

Yılmaz, Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Dumlupınar'ın iş yoğunluğu nedeniyle istifa ettiğini ve yeni meclis Başkanı olarak Ömer Şanal'ın seçildiği açıkladı. Yılmaz, Dumlupınar'ın bir takım sorunlar nedeniyle istifa ettiğine dair iddiaları açıkladı.

Gündem Yayın: 22 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 22.08.2023 22:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

KIRŞEHİR TSO BAŞKANI MUSTAFA YILMAZ TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE :

16.08.2023 tarihinde birlikte yola çıktığımız ekip arkadaşımız Ramazan Dumlupınar işlerinin yoğunluğu nedeniyle Meclis Başkanlığından ve üyeliğinden istifa etmiştir.

18 Ağustos Cuma günü Odamızda yapılan Meclis Başkanlığı seçimlerinde yeni Meclis Başkanımız Ömer Şanal olmuştur. Ömer Şanal’dan boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine ise birinci yedek Aziz Şahin Ekiciğlu gelmiştir.

Ramazan kardeşimizin istifası ekip olarak bizi çok üzse de yol arkadaşlığımız bâkidir. Sosyal medyada dolanan asılsız iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.