grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Duran Seçen Konya İl Tarım ve Orman Müdürü Oldu.

Kırşehir'in gelmiş geçmiş en başarılı Tarım ve Orman Müdürlerinden olan Duran Seçen, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Konya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'ne getirildi.

Gündem Yayın: 15 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 15.09.2023 22:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesi resmi gazetede yayınlandı.Karara göre çok sayıda Tarım ve Orman Müdürünün  ataması gerçekleştirildi.Atama yapılan iller arasında Kırşehir de yer aldı.Kırşehir'in en başarılı Tarım ve Orman Müdürleri arasında yer alan Duran Seçen, Konya Tarım ve Orman Müdürü oldu.Kırşehir'in Tarım ve Orman Müdürü ise Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa İlmeç atandı.

 

 

Kırşehir Ahihaber.net olarak Duran Seçen'e yeni görevinde başarılar temenni eder, Yeni İl Tarım Müdürünün ise İlimize Hayırlı Olmasını dileriz.

MUSTAFA İLMEÇ KİMDİR ?

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.