grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Dosyalar Birikti Esnafa Kredi Ödemesi Yapılamıyor

Google News AboneABONE OL Kırşehir'de esnaf kredisi için başvuran yüzlerce vatandaşın dosyaları onaylanmasına rağmen ödeme yapılmıyor.

Gündem Yayın: 08 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 08.06.2023 00:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İktidar tarafından sık sık seçim vaadi olarak gündeme getirilen esnaf kredisi için başvuran esnaflar büyük hayal kırıklığı yaşıyor.Halk Bankası tarafından başvuru dosyaları onaylanmasına rağmen yüzlerce esnaflara ödeme yapılamıyor.

Gazetemize ulaşan esnaflar, '' seçim öncesi şu kadar kredi bu kadar kredi diyerek vaatlerde bulundular. Dosyamızı verdik, onaylandı ama ödeme yapılmıyor. Para yokmuş öyle diyorlar. Dosyalar birikmiş, Kırşehir'de dosya sayısı 200'ü bulmuş ama bir türlü ödeme yapılmıyor. Esnafın işini döndürmesi için bu krediye ihtiyacı var. Yetkililer bir an önce bu duruma el atsın'' ifadelerini kullandılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.