grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

ELEMANLARA GEÇİT VERMEYİN

Cumhuriyet için. Demokrasi için. Laiklik için. Hukukun üstünlüğü için. Çağdaş Türkiye için. Geleceğiniz için. Sandığa gidin…

Gündem Yayın: 27 Mayıs 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 27.05.2023 17:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 8 dk.
Google News

ELEMANLARA GEÇİT VERMEYİN

Cumhuriyet için. Demokrasi için. Laiklik için. Hukukun üstünlüğü için. Çağdaş Türkiye için. Geleceğiniz için. Sandığa gidin…

AKP genel Başkanı Erdoğan partisine katılanlara ‘Eleman’ katkı verenlere ‘Entel ve Danteller’… Olarak açıkladı. Yapılan iftira ve yalanları odağında ‘akıllı ve zeki gençler’ var diyerek bu ahlaksız girişimleri ‘gençlerin’ üzerine attı…

 ‘Başkanlık seçimini kazanmamız lazım. Aksi, takdirde kaybedecek çok şeyimiz var’… Demiş; Recep Tayyip Erdoğan.  

AKP saflarına katılan ‘Elemanlar’… Yatak odalarında bulunan kasalar. Ayakkabı kutularının içindeki Amerikan Dolarları. Eouralar. Taşına, taşına sıfırlanamayan balya, balya Amerikan dolarları ve Avrolar’a. Ortak oldular. FETÖ ortaklığına, sessiz istilaya ortak oldular.

Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun ulaştığı inanılmaz servetine. SPK Başkanı olan kişinin 180 milyon dolar rüşvetine ortak olmak için! Cumhurbaşkanı danışmanının rüşvet alır, evli kadınlarla sürdürdüğü rezil yaşamın payandası olmak için koşup geldi tüm siyasi figürler.

Şirketinin ürettiği dezenfektan ürünü devlete pazarlayan Aile ve Sosyal Hizmetler bakanının kârından pay almak için! Hazine arazilerini kendi üzerine çeviren, kendi kendine teşvik çıkartıp hibe onayı veren Kültür ve Turizm bakanının otellerine kapağı atmak için…

Kıyı kasabasında 180 dönüm deniz cepheli bir arsa, Sanayi Bakanı Mustafa Varank’ın amcaoğlu Sedat Varank’a Emlak konuttan alıyor. Emlak Konut Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı. Çevre ve Şehircilik Bakan yardımcısı Fatma Varank. Bu ihaleyi Sedat Varank’a veriyor. Komisyonları üçe beşe katlamak için!

Artık; işler tıkırında. Milletin orasına koyan Müteahhitler türedi... Tabela partisinde vasıfsız olanlar AKP kapısında ‘Eleman’ olmaya razı oldular. Bunlar için; Vatan ve milleti teferruat oldu. 70 yıldır süre gelen yozlaşma 2023 yılı son 4 ayı dâhil doruğa ulaştığı açıkça meydanda. Bunun içindir ki; Nabza göre şerbet bitti. İçersen turşu suyu var.

Bu ülkede; Nepotizm… Klientalizimcilik… Kroni kapitalizm… Kleptokrasi… Var!

Vatandaşlığı parayla satılmış vatandaş olmuş kimlikler. Vergi ödemiyorlar. Vatan kavramını bilmiyorlar. Askerlik yapmamışlar ama bu topraklarda kan dökmüş can vermiş vatandaşların geleceğinde hak sahibi. Böyle bir hainliğin Dünya’da bir örneği yok Onlar bu vatan hainliğine de ortaklar.

Ya Demokrasi! Ya Kleptokrasi! Birisine razı ol. Sandığa mutlaka git… Bu seçim senin ve vatan bölünmez diye şehit cenazelerinde bağırdığın son viraj…

AKP’ye dâhil olan ‘Elemanlar’ önce sövüyor. Hakaret ediyor. Katılıyor. Sonra övüyor.

İlk Eleman Numan Kurtulmuş. ‘Harun olmaya geldiler. Karun oldular. Biz AKP gibi firavunlaşmayacağız’… Şimdi diyor ki: ‘Yoğun Olarak Çalışıyoruz’! Sonra bu şirketin diğer elemanı Süleyman Soylu. ‘Yanlış ekonomi politikası sonucu bayramları da millete zehir etti. İnsanlarımız gülmeyi unuttu. Beceriksizlik ve yetersizlikle Türkiye’yi krizle karşı karşıya bıraktılar. Paçalarından yoksulluk akıyor. Boyun eğdin emir eri oldun milletin ümitlerini boşa çıkardın. Boyan döküldü Erdoğan. Rantın babasını getirdin’. Şimdi diyor ki; ‘Allah şahittir ki; bütün bedenim kan gölüne dönse de Erdoğan’dan ayrılmayacağım’.

Canı et çekince kuzu keserek yemeyi çok seven BBP Genel Başkanı Mustafa Destici… Önce hakaretlerle muhalefet yapıyor. Eleman olarak katıldıktan sonra övgülerinden geri kalmıyor.

Partisiyle AKP’ye komple dâhil olan Devlet Bahçeli.  ‘Tekeden süt sağılmaz. Balda tuz bulunmaz. Suda ateş yanmaz. Recep Tayyib Erdoğan’dan cumhurbaşkanı olmaz’.  Şimdi diyor ki; ‘Tek adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu böyle biline’…

Siyasetin ufak tefek taşlarına gün doğdu. Yolsuzluğa, yoksulluğa, çağdışılığa çıkar odaklı siyasete dâhil olmak, bir koltuk kapma sevdasıyla bavulunu hazırlayan AKP’nin kapısında sıraya girdi.

İşsiz güçsüz çıkar odaklı siyasi yapıya kapağı atıp zevahiri kurtarmak isteyenler giderek arttı. Kendi görüşüne ihanet edenler tası tarağı toplayıp daldı AKP’den içeri. Mustafa Kemal Atatürk’ün sıralarından yetiştiğini söyleyen Mehmet Ali Çelebi. Kumpas davalarında hapsedilen. Mustafa Kemal Atatürk’e ayyaş diyen, laiklik karşıtı partiye neyin karşılığı geçti. Şimdi AKP İzmir Milletvekili! Bülent Ecevit’in Ilımlı Laiklik çıkışının merkezi DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Yeniden Refah Partisinin Genel Başkanı kayıp trilyon davasının sanığı olan Erbakan’ın oğlu. Baba mirası için birbirlerine girip ‘para herşeyi yapar’ diyen ahlakın ürünü Fatih Erbakan ve TC düşmanı HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’da milletvekili oldu.

Ve Avukat olan bir adam. ‘Bağımsız yargı. Kusursuz Adalet’ diye çıktı ortaya.  Milletvekili olarak ödüllendirilmedi. Ama Büyük Elçi oldu.

Bunların hepsi milletin sırtından oluşturulmuş bu pastadan bende pay istiyorum dediler. Kabul gördüler. Millet bu kimlikleri meclise taşımakla kalmadı. Temsil et diye sınırsız ikballerle donatılsın diye Gazi Meclise Vekil olarak gönderdi… Bunların zaten bavulları hazırdı. Zevahiri kurtardılar.

Ve Milliyetçi kimliği ile bir Sinan Ogan çıktı piyasaya AKP’nin son elemanı.  Anlaşıldı ki bu elemanda bir siyasi figür olarak piyasaya sürülmüş… Ama çok çabuk deşifre oldu. Aleyhinde iddialarla dolu ses kayıtları ortaya döküldü. Bu seçim için aldığı rüşvet…

Mantara kurt kökünden düşer.

YSK ne hikmetse Milletvekili seçimleri sonucunu açıklamıyor. Meclis kapalı. Milletvekilleri yemin etmemiş. Ülkede ekonomi tükenmiş. Devlet elindeki üç kuruşu seçimlere harcamış. Gerieye kalan nemi olacak? 29 Mayıs günü göreceğiz.

Anayasanın ilk 4 maddesine karşı. Atatürk’e karşı. Laikliğe karşı. Çağdaş eğitime karşı. Kadının çalışmasına karşı. Özerklik peşinde. İslami Terör örgütünün temsilcileri 4 Milletvekili ile Mecliste… HÜDAPAR. Diğer adı ‘Allah Partisi’… Çağdaş ülke düşmanı.  Kadın Düşmanı Yeniden Refah Partisi.

Bu ülkeyi sonu olmayan bir yola soktular. Güvenliği ve bağımsızlığı tehlikede. Ekonomi altüst edildi. Ülke Ortadoğu çöplüğüne çevrildi. Var olanları sattılar. Kalanları aralarında paylaşıyorlar.

Türkiye artık bir varlık yokluk kararının eşiğinde. Ya aklı başına gelecek. Ya da ortaçağ karanlığını seçip, daha da yoksul ümmet olacak. Türkiye’ye verilen zararın, yaratılan yıkımın bedeli çok ağır ve uzun. Bu ülkenin aklı başına gelmez ise, İran, Afganistan, Bangladeş, Pakistan, Suriye, Irak olacak. Bu bedel bir şekilde ya ödenecek. Ya da ödettirecekler.  Sessiz istila ülkenin can damarlarına doğru yol alıyor. Savaşla alamadıklarını, bu yolla alıyorlar. Toplumsal demografik yapı bozulduktan sonra sadece kimliksiz bir kimliğe sahip oluruz. Hepsi bu… İyi biliniz ki; hiçbir din; toplumları kimlik sahibi yapmaz.

Doğruyu bulmak, zekâ ve akıl meselesinden çok, kişilik ve ahlak sorunudur.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.