grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kılıçdaroğlu: Seçim gecesi galip geldiğimizde kimse sokağa çıkmasın

Katıldığı bir canlı yayında yurttaşlara seslenen CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Seçim gecesi sevinç gösterileriyle dışarı çıkıldığında taşkınlık provokasyon olabilir, silahlı unsurlar sokağa çıkabilir" dedi.

Siyaset Yayın: 05 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 05.05.2023 10:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

Kılıçdaroğlu: Seçim gecesi galip geldiğimizde kimse sokağa çıkmasın

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, KRT canlı yayınına konuk oldu. Kılıçdaroğlu 14 Mayıs'te gerçekleştirilecek seçime ilişkin uyarılarda bulunmayı sürdürüyor. 

Seçimi ilk turda kazanacaklarını belirten Kılıçdaroğlu, kritik bir uyarıda bulunarak "Seçim gecesi galip geldiğimizde kimse sokağa çıkmasın. Sevinç gösterisi yapmasın, herkes evinde otursun. Dışarı çıkıldığında taşkınlık yapılabilir, eli silahlı insanlar sokağa çıkabilir. Dolayısıyla buna izin vermeyecek bir ortam yaratmak zorundayız" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.