grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

BEGEM VE AİLE YAŞAM MERKEZİ YAZ DÖNEMİ KURS KAYITLARI 12 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

Kırşehir Belediyesi Gençlik Merkezi (BEGEM) kurs kayıtları 12-18 Haziran, Aile Yaşam Merkezi kurs kayıtları ise 12-23 Haziran tarihleri arasında alınacak

Gündem Yayın: 19 Temmuz 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 19.07.2023 15:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Kırşehir'de yaşayan ve okuyan gençler, kadınlar ve çocuklar için kültürel, sanatsal ve sosyal gelişiminin desteklendiği; farklı alanlardaki kurslarla her kesime hitap eden Kırşehir Belediyesi Gençlik Merkezi (BEGEM) ve Aile Yaşam Merkezi kurs kayıtları 12 Haziran’da başlıyor.

 

5 Haziran’da başlayan Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Yaz Dönemi Kurs kayıtlarını takiben; Kırşehir Belediyesi Gençlik Merkezi (BEGEM) kurs kayıtları 12-18 Haziran, Aile Yaşam Merkezi kurs kayıtları ise 12-23 Haziran tarihleri arasında alınacak.

 

Belediye Gençlik Merkezi kurslarında İngilizce A1, İngilizce A2, Almanca A1, Diksiyon, Halk oyunları (yetişkin - çocuk) ve Boks (15 - 16 YAŞ) branşları yer alırken; Aile Yaşam Merkezi kurslarında ise Kişisel Gelişim, Kuranı Kerim, İngilizce, Akıl Zeka Oyunları, Santranç, El Sanatları, Takı Tasarım, Ahşap Boyama, Kağıt Katlama (Origami), Sepet Örücülüğü, Maket Uçak Yapımı, Piyano, Gitar, Bağlama, Yağlı Boyama, Karakalem, Zumba Çocuk,  Step Aerobik Çocuk,  Halk Oyunları ve Kick Boks branşları bulunuyor.

 

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu; “Açtığımız kurs merkezlerimiz Kırşehirli hemşehrilerimiz tarafından yoğun ilgi görüyor. Kurslarımızla Kırşehir’in sosyal hayatına zenginlik katıyoruz. Kırşehir’in huzur şehri olma yolunda önemli adımlarından biri olarak gördüğümüz “sosyal belediyecilik” anlayışımızın en güzel örneklerinden biridir kurs merkezlerimiz. Kış döneminde olduğu gibi yaz döneminde de açılan kurslarımız yine Kırşehirlilerin uğrak yerlerinden biri olmaya devam edecek.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.