grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Hayatını Tehlikeye Attı Faciayı Önledi

Yerköy'de meydana gelen kazada faciadan dönüldü. Kaza yapan kamyonetin plakasız, muayenesiz ve sigortasız olarak Çiçekdağı Belediyesi için çalıştığı iddia edildi.

Asayiş Yayın: 03 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 03.10.2023 22:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Kaza Çiçekdağı merkeze 150 metre mesafedeki Muhammet Ali Ocak İlköğretim Okulunda meydana geldi.İddiya göre plakası, muayenesi ve sigortası olmayan kamyon Çiçekdağı Belediyesi bünyesinde çalıştırılıyordu.Kamyon Şoförü F.Ç. kullanmak istemediği araçla seyir halinde iken kamyonetin freni patladı.Kontrolden çıkan aracın öğrencilere çarpmasını önlemek isteyen şoför, direksiyonu kırınca seyir halindeki başka araca çarptı.Kamyon daha sonra duvarak çarparak devrildi.

Kazada kamyonun şoförü F.Ç. ağır yaralaı olarak Yozgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.Kamyon şoförünün öğrencilere çarpmamak için kendi hayatını tehlikeye atması faciayı önledi.

 

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.