grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehirli Taksiciye Hollywood'dan Film Teklifi

Almanya'da kahramanlıkları ile ünlenen Kırşehirli Taksici Atila Talu, Hollywood'dan film teklifi aldı. Buna göre taksicinin hayatı filme konu olacak.

Gündem Yayın: 10 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 10.11.2023 22:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kaman nüfusuna kayıtlı olan 58 yaşındaki Atila Talu , uzun yıllardır Almanya'da taksicilik yapıyor.2018'de aracında unutulan 100 bin euro'yu sahibine iade etmesiyle gündeme gelen Talu, 2019 yılında ise biri kadın olmak üzere 2 polisi bir saldırganın elinden kurtarmış ve Almanya'da kahraman ilan edilmişti.Atila Talu'nun kahramanlıkları bununla da bitmedi.

Kırşehirli taksi şoförü, son olarak polisin yıllardır aradığı “fare” lakaplı azılı hırsızın yakalanmasına vesile oldu. Taksisine binen kişiden şüphelenen Atila Talu, aracını adama belli etmeden polis karakoluna doğru sürdü ve hırsızı yakalattı. 

Talu’nun kahramanlıkları sosyal medyada da çokça paylaşıldı. Bu paylaşımları gören Amerikalı bir yönetmen Talu'yu aradı. Arandığında büyük şaşkınlık yaşadığını, önce duruma inanamadığını söyleyen Talu, filmde kendisinin de oynaması için teklif aldığını dile getirdi. 

Talu basına yaptığı açıklamada askerliğini komando olarak yaptığını belirtti ve “Yakın dövüşü çok iyi bildiğim için karşımdaki insanları çok çabuk etkisiz hale getirebiliyorum” dedi.Talu'nun hayatını konu alan belgesel dizisinde rol alacağı belirtiliyor.

Filminin yapılmasıyla ilgili gazetemize ulaşan Talu, ''  Kırşehir ve Kamanla gurur duyuyorum,hemşehrilerim de benimle gurur duysun'' dedi.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.