grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'deki Kazbank Olayında Yeni Gelişme

Türkiye'nin gündemine oturan ve Kazbank olarak kamuoyuna yansıyan şirket, 20 bin TL alarak hisse dağıttığı kişilere , ''paranın bittiğini'' duyurdu. Şirke üzerinde bulunan 20 dönümlük arazinin ne yapılacağına ise toplantının ardından karar verilecek.

Gündem Yayın: 07 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 07.02.2024 21:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir'de, ''kaz çiftliği kuracağım'' vaadiyle 250'nin üzerindeki kişiden  20'şer bin TL toplayan Ahmet Nurettin Çelik, Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı Mali Suçları Araştırma Kurulu'nun takibine takılmış ve daha sonra ise devreye giren SPK firmanın hesaplarını dondurmuştu.O dönem Çelik'in çiftlik kurmak için değeri 600 bin lira olarak gösterilen arsa aldığı; ancak buranın da imara açık olmadığı ileri sürülmüştü.

''YALAN UYDURDULAR'' DEMİŞTİ

O dönem kendisini savunan Nurettin Çelik, '' Tek hatamız bizim SPK'ya 500 ortaktan sonra başvuracağımızı zannediyorduk, meğer ilk günden bunu bildirmemiz gerekiyormuş. Bunu yeni öğrendik, bu bilgiyi maalesef kimse bize vermedi. Biz 500'üncü üyemizi bekliyorduk ki 245'te SPK dedi ki 'bize neden haber vermediniz? Bu usulsüz halka arz olduğu için suç teşkil ediyormuş, biz de şu anda SPK’ya avukatlarımız yoluyla da başvuru yapıp, durumu anlatıp, SPK ile ilgili bu usulsüzlüğü düzeltmeye çalışıyoruz. Topladığımız tüm para hesaplarda duruyor. Eksik olan bölüm ile de arsa aldık. Hakkımızda 'Kazbank' yalanını uydurdular. Biz, dolandırıcılıkla, üçkağıtçılıkla, 'parayı götürdü, kaçırdı' diye suçlanmıyoruz. Bizim 245 tane ortağımız bize desteğini sürdürüyor" demişti.

PARALAR SUYUNU ÇEKTİ

2019 yılının son aylarında patlak veren bu olayın ardından şirket faaliyetlerine devam etti.Çeşitli girişimlerde bulunan ancak bir türlü umduğunu bulamayan Ahmet Nurettin Çelik, şirket ortaklarına paralarının bittiğini ve geriye sadece Kırşehir-Mucur karayolu üzerindeki arazinin kaldığını bildirdi.Çelik, paranın bitmesine gerekçe olarak ise işlerin umdukları gibi gitmemesini ve şirkete ait personel, kira, elektrik, su , avukat ve muhasebe gibi giderleri gösterdi.

SON UMUT ARAZİ

Ahmet Nurettin Çelik, şirkete ait Kırşehir-Mucur karayolu üzerindeki 20 dönümlük araziyi satışa çıkardıklarını belirtti.Söz konusu arazi bir ilan sitesi üzerinden 16 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.Satışın ardından elde edilen paranın 285 ortağa dağıtılacağını duyurdu.Ayrıca avukat ve mali müşavire de borçlarının olduğunu kaydetti.Duyurunun ardından umutla bekleyen ortaklar şoke oldu.Verdikleri 20 bin TL'nin günümüz koşullarında kat ve kat daha fazla ettiğini belirten ortaklar, yakında gerçekleştirilecek toplantıda alınacak karara göre hak arayışına gideceklerini kaydettiler.

 

SATIŞA ÇIKARILAN ARSA İLANI ŞU ŞEKİLDE :

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.