grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kızılcık Şerbeti'nde Dilan Polat göndermesi

Dilan ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından ünlü dizi Kızılcık Şerbeti de sosyal medya fenomenlerine kayıtsız kalamadı. Diyaloglar sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Gündem Yayın: 10 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 10.12.2023 20:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kızılcık Şerbeti toplumsal olayları senaryosuna katmaya devam ediyor.

Dizinin konuğu son olarak sosyal medya fenomenleriydi.

Kızılcık Şerbeti'nin dün akşamki bölümündeki Dilan Polat ve Engin Polat göndermesi sosyal medyada gündem oldu.

Dizide Nursema'nın eşi rolünü oynayan Umut karakterinin organizasyon dükkanına müşteri olarak gelen sosyal medya fenomeni çiftin arasındaki diyalog, Dilan ve Engin Polat'ı hatırlattı.

kizilcik-serbeti1

 

"ENGİN BANA UÇAK AL"

Dilan Polat'ın "Engin bana uçak al" söylemi, dizide "'İdris bana şunu al' diyorum takipçiler bayılıyor buna" ifadeleri ile verildi.

Umut'un, "Bu parayı reklamlardan mı kazanıyorsunuz?" şeklindeki soruya ise dizideki sosyal medya fenomeni karakter, "Reklamlardan da geliyor ama bizim olayımız kozmetik. Bir sürü dükkan bir sürü ürün. Türkiye genelinde 110 tane bayiimiz var." diye yanıt verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.