grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

CHP Ziraat Odası'nı ziyaret ederek, tarım ve çiftçi sorunları gündeme getirdi!

Kırşehir'de tarım ve çiftçi sorunları üzerine önemli görüşmeler gerçekleştirildi...

Gündem Yayın: 09 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 09.12.2023 22:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Parti Meclis Üyesi Melisa Uğraş ve İl Başkanı İsa Şahin, Kırşehir Ziraat Odası'nı ziyaret ederek, Oda Başkanı Mevlüt Toprak ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldiler. Kırşehir'deki tarım sektörü ve çiftçilerin karşılaştığı sorunlara dair hangi konuları gündeme getirdi.

CHP heyetinin ziyareti sırasında, Kırşehir'deki tarım sektörü ve çiftçilikle ilgili mevcut sorunlar ve bunlara yönelik çözüm yolları ele alındı. 

 

Yerel ve ulusal düzeyde iş birliği

Oda Başkanı Mevlüt Toprak'ın nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etmesi, yerel ve ulusal düzeydeki iş birliklerinin önemini vurguluyor. Başkan Toprak; "Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz."  dedi. CHP heyetinin Kırşehir Ziraat Odası ziyareti, yerel tarım sektörünün sorunlarına dikkat çekerken, bu sorunların çözümü için gerekli diyalog ve iş birliklerinin kurulmasına katkı sağlıyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.