grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Çiçekdağı'nda Yeni Su Hattı Tartışma Yarattı

Çiçekdağı'nda hatlara verilmeye başlayan yeni su projesi , tartışma yarattı. İddiaya göre yeni hattan verilen sular, kirli ve sağlıksız.

Gündem Yayın: 02 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 02.02.2024 13:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çiçekdağı'nın AK Partili Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan yeni su hattı ve deposundan görüntü paylaşarak 39 kilometre uzaklıktan getirilen suyu,vanasını çevirerek şebekelere verildiğini duyurmuştu.Ancak şebekelere verilen suyun sağlıksız ve pis olduğu ileri sürüldü.

''ŞU KİRLİ SUDAN ÇİÇEKDAĞI'NI KURTAR''

MHP Kırşehir Milletvekili Adayı Mehmet Ay, sosyal medya hesabından videolarını paylaştığı su görüntülerine ilişkin, '' Allahım içmeyi bırak temizlikte dahi kullanmadığımız şu kirli sudan Çiçekdağı'nı kurtar.Eski doğal cazibeli temiz suyumuzu bize nasip eyle'' ifadelerini kullandı.Hasan Hakanoğlu'nun mensup olduğu aşiret, Çiçekdağı'nda Kirlioğulları olarak biliniyor.

BUGÜN AÇILIŞI YAPILIYOR

Tartışma yaratan yeni su hattının açılışının 2 Şubat 2024 tarihinde açılışının yapılacağını duyuran Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, '' Milletvekilimiz Sn.Necmettin Erkan ve Ak Parti İl Başkanımız Sn.Seher Ünsal’ın katılımı ile yarın Cuma namazından sonra İlçe Kent Meydanımızda İçme Suyu Açılış Töreni yapılacaktır'' dedi.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.