grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

O ürünün satışı yasaklandı

Kırşehir'de o ürünün satışı 31 Aralık’tan itibaren yasaklanacak.

Ekonomi Yayın: 05 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 05.02.2024 00:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir'de birçok vatandaşın kullandığı, Limon suyu izlenimi veren limon aromalı sos, limon sosu, limonlu sos ve benzeri isimlerle satılan ürünler 31 Aralık 2024’ten sonra piyasaya arz edilemeyecek. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hazırlanan Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği’nde Değişik Yapılmasına  Dair Yönetmelik, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre

Buna göre, Türk Gıda Kodeksi kapsamındaki bir gıda ürününe yatay veya dikey gıda kodeksinin izin vermediği bir bileşenin ilave edilip edilmediğinin tespitinde, ilgili kodeks hükümlerine ilave olarak, uluslararası veya ulusal çalışmalar neticesinde belirlenen ve Bakanlık resmi internet sitesinde duyurulacak analiz metotları ve karar limitleri kullanılacak.

Limon suyu izlenimi veren limon aromalı sos, limon sosu, limonlu sos ve benzeri isimlerle satılan ürünler, 31 Aralık'tan sonra yurt içinde piyasaya sunulamayacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.