grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Dr. Berker Öztürk AHEMDER’in Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Kuruluş pastasını Özer Uzbilek, Necati Karayel ve Şükrü Tuzcu ile kesen Dr. Berker Öztürk Kuruluş misyonlarının Musiki dostluğu olduğunu vurguladı.

Gündem Yayın: 27 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 27.01.2024 00:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

UNESCO Müzik Şehri Kırşehir'de 23 Ocak 2023 tarihinde kurulan ve bu kısa zamanda gerçekleştirdiği çeşitli etkinlik ve projelerle adından söz ettiren Ahi Evran Musiki Derneği kuruluşunun 1. Yıldönümünde kutlama yemeği düzenledi.

 Hilla Gölü Restoranda üyeleriyle bir araya gelen Kuruluş yemeğine Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Musiki severlerin katılımı ayrı bir heyecan yarattı.

 AHEMDER’in düzenlediği yemekte açılış konuşmasını yapan AHEMDER Başkanı Dr. Berker Öztürk Kırşehir'de Türk Musikisini ileriye taşımaya kararlı olduklarını vurgulayarak klasik musiki derneği olma anlayışının dışında etkinlik ve faaliyetleri ile şehrimizde kısa zamanda tanınmış ve ses getirmiş olmanın yanında, derneğimizin vizyonunun senede sadece 1-2 konser vermek değil, Türk kültürüne ve Türk Halk Müziğinin gelecek nesillere aktarılmasının dışında sosyal sorumluluk projelerine de imza atmaktır.  

Kuruluş pastasını daha önce Kırşehir Musiki Cemiyeti'nde başkanlık görevini üstlenen Özer Uzbilek, Necati Karayel ve Şükrü Tuzcu ile kesen Dr. Berker Öztürk Kuruluş misyonlarının Musiki ve dostluğu öncelediğini bir kez daha vurguladı.

Ayrıca derneğimize vermiş olduğu desteklerden dolayı, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'na ve değerli Kırşehir basınına teşekkür etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.