grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

ÇYDD KIRŞEHİR ŞUBESİ’NDEN BAŞKAN EKİCİOĞLU’NA ZİYARET

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kırşehir Şubesi, yerel yönetimle etkileşimini güçlendiriyor.

Gündem Yayın: 25 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.01.2024 21:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kırşehir Şubesi, yerel yönetimle etkileşimini güçlendiriyor. Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile gerçekleştirilen ziyaret, eğitim ve toplumsal gelişime yönelik önemli adımların müjdecisi olarak görülüyor. Bu ziyaret, aynı zamanda Boztepe Belediye Başkanı Hüseyin Takan’ın da katılımıyla, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin geleceğine ışık tutuyor.

 

 

 

ÇYDD ve Yerel Yönetimler: Ortak Hedefler Doğrultusunda İlerleyiş

ÇYDD'nin bu ziyareti, yerel yönetimler ile sivil toplum kuruluşlarının ortak hedefleri doğrultusunda nasıl bir araya gelebileceğinin somut bir örneğini oluşturuyor. Ziyarette, eğitim ve toplumsal gelişim konularında yapılan ve yapılacak çalışmalar ele alındı. 

 

 

 

Yerel Liderlerle Diyalog: Toplumsal Gelişimin Yeni Yol Haritası

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Boztepe Belediye Başkanı Hüseyin Takan ile gerçekleştirilen bu buluşma, yerel yönetimlerin sivil toplum kuruluşları ile iş birliği yaparak toplumsal gelişime nasıl katkı sağlayabileceğini gösteriyor. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.