grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de ''Umre Kafileleri AK Parti Önünden Kaldırılıyor'' Tartışması

Kırşehir'de umre kafileleri kutsal topraklara uğurlanırken , bazı kafilelerin AK Parti il binası önünden kaldırıldığı iddia edilerek duruma tepki gösterildi.

Gündem Yayın: 08 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.01.2024 23:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir'de Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Umre Organizasyonu kapsamında vatandaşlar, kutsal topraklara uğurlanıyor.Önceki gün gönderilen 63 kişilik kafile Hoca Ahmet Yeseci Camisi'nde düzenlenen programın ardından Cacabey Meydanı'na gelen otobüslerle Ankara'ya uçağa yetiştirilmek üzere yolcu edildi.Ancak 8 Ocak 2024 tarihindeki kafileler için bu kez Lale Cami'nde program düzenlendi.Programın ardından vatandaşlar, Umre için otobüslerle Ankara'ya uçağa yetiştirilmek üzere yolcu edildi.

AK PARTİ ÖNÜNDEN KALDIRILIYOR TARTIŞMASI

Ancak bazı vatandaşlar, söz konusu programın AK Parti İl Binası önünde gerçekleştirildiği iddiası ile yetkililere tepki gösterdi.Vatandaşlar, Umre programı adı altında AK Parti İl Binası önünde işin siyasi şova dönüştürüldüğünü iddia etti.

MÜFTÜLÜKTEN AÇIKLAMA

Söz konusu iddiaya ilişkin ulaştığımız müftülük yetkilileri ise iddianın doğru olmadığını belirterek kafilenin AK Parti İl Binası önünden değil Lale Camisi önünden kaldırıldığını belirttiler.Yetkililer, yoğunluk nedeniyle daha rahat uğurlama töreni yapmak için burasının tercih edildiğini ifade ettiler.

#
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.