grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

AK Partili Belediye Meclis Üyesi Çekmeyi Kafasına Göre Belirledi

Çiçekdağı'nda AK Partili Belediye Meclis Üyesi Kürşat Bek'e ait yapımı tamamlanan yeni iş yeri vatandaşların tepkisini çekiyor.

Yayın: 23 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 23.10.2023 01:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Çiçekdağı İlçesi'ni Yerkö'ye bağlayan Karayolları sorumluluk alanı içerisindeki yol üzerinde çok sayıda devlet kurumu ve özel iş yeri bulunuyor.Devlet kurumlarının bile çekme mesafesine uyduğu yol üzerinde AK Partili Belediye Meclis Üyesi Kürşat Bek'e ait iş yerinin çekme uygulamaması büyük tepki çekiyor.

Çiçekdağı'nı Yerköy'ye bağlayan ana yol üzerinde karadenizbirlik, jandarma karakolu, tarım kredi kooperatifine ait binalarla birlikte vatandaşlara ait iş yerleri ve konutlar bulunuyor.Tüm yapılar karayolları sorumluluk alanı içerisindeki anayolda uygulanması gereken çekme mesafesi kuralına uyarken AK Partili Belediye Meclis Üyesi Kürşat Bek, yeni inşa ettiği iş yerinin bulunduğu alana çekme mesafesi uygulamadı ve iş yerini çevreleyen duvarları kaldırıma kadar genişletti.

Çiçekdağı AK Parti Belediye Meclis üyesinin bu keyfiyeti ise vatandaşların tepkisini çekti.Söz konusu duruma ilişkin değerlendirmede bulunan bir vatandaş, '' Hemen yanındaki karakol bile çekme mesafesine uyduğu halde kendisi yasaları hiçe sayarak kafasına göre çekme mesafesi belirliyor'' dedi.

Bir başka vatandaş ise '' yaptığı iş suç.Yarın bir başkası da emsal göstererek yanına yer yaptığı zaman çekme mesafesine uymayacak.Herkes böyle yaparsa iş çığrından çıkar.Bu yolun etrafı ileride dolacak o zaman herkes, yolun dibine bina inşa eder.Yetkililerin bu duruma müdahale etmesi lazım'' ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.