grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Satılan Ürün Kafa Karıştırdı

Sosyal medyada paylaşılan yarım yağlı tereyağı ürünü kafa karışıklığı meydana getirdi. Yüzlerce yorum yapan vatandaşlar, '' yarısı yağ ise diğer yarısı ne?'' sorusunu yöneltti.

Sağlık Yayın: 27 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 27.02.2024 21:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Artan enflasyon karşısında alım gücü iyice düşen vatandaş için firmalar yeni çözümler üretmek için ürünlerin kalitesini düşürmeye başladı.1 kilogramı 500 TL'ye kadar çıkan tereyağını vatandaşa yedirmek isteyen firmalar farklı çözüm arayışlarına girmişlerdi.Kırşehir'de bir markette görüntülenen ve kilogramı 189 TL'den satılan tereyağını alma kisteyen vatandaşlar şaşkınlık yaşadı.Balıkesir Tarım Birlik tarafından üretilen yağın üzerinde yarım yağlı tereyağı yazması hayal kırıklığı yarattı.Bir takipçimiz tarafından görüntülenen fotoğraf sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıldı ve paylaşımlara yüzlerde yorum yapıldı.Vatandaşların en çok sorduğu soru ise '' Yarısı yağ ise diğer yarısı ne ?'' oldu.

Bizler de söz konusu ürünün içindekiler kısmını inceledik. Yarım yağlı tereyağı olarak 189 TL'den satılan ürünün içindekiler kısmı aynen şöyle :

Pastorize inek sütü kreması (süt yağı içeriği en az yüzde 39, en fazla yüzde 41) TUZ EKLENMEMİŞTİR.Kuru maddede en az yüzde 41-62 süt yağı içerir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.