grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Nuri Şahin Dünya Devi İle Anlaştı

Kırşehirli olan Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, dünya devi Borussia Dortmund'a transfer oldu.

Spor Yayın: 29 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 29.12.2023 22:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor teknik direktörü Nuri Şahin görevi bıraktı. Sportif başarılarıyla memleketi Kırşehir'i gururlandıran Nuri Şahin, teknik direktörlük kariyerindeki en büyük hedefi için Almanya'ya gidiyor.Altyapısından yetiştiği ve 274 maç formasını giydiği Dortmund ile anlaşan Nuri Şahin, önce teknik direktör Edin Terzic'in yardımcısı olarak görev yapacak ve pro lisans eğitimini tamamladıktan sonra teknik dirketörlük koltuğunu devralacak.Dortmund'da koltuğu sallanan Edin Terzic de bir önceki teknik direktör Favre'nin yanında yardımcı antrenörlük yapmıştı. Bu sezon 25 maçın 12'sini kazanabilen Terzic ile şimdilik yola devam etme kararı alan yönetim, Nuri Şahin ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak.Antalyaspor'dan alacağı olan parayı bırakan Nuri Şahin, 5 Ekim 2021'de imza attığı Akdeniz ekibiyle 92 maça çıktı ve 38 galibiyet aldı.

"ÜZGÜN AMA GURURLUYUZ"

Antalyaspor Başkanvekili Alkan Evren, futbol sorumlusu Nuri Şahin'in Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'un teklifi dolayısıyla görevinden ayrıldığını söyledi.Evren, yaptığı açıklamada, Borussia Dortmund'ta bu sezon yardımcı antrenörlük, gelecek sezon teknik direktörlüğe getirilmesi beklenen Nuri Şahin'e yapılan teklifin kendilerini gururlandırdığını belirtti.Nuri Şahin'i 2021-2022 sezonunda takımın başına getirerek ne kadar doğru bir karar verdiklerinin bugün daha iyi anlaşıldığını ifade eden Evren, "Antalyaspor olarak Nuri Şahin gibi değerli bir hocamızdan ayrıldığımız için üzgünüz. Ancak Borussia Dortmund gibi bir kulüpten teklif almasından dolayı da gururluyuz. Nuri Şahin hocamıza yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz." dedi.

Borussia Dortmund altyapısından yetişip, 2020-2021 sezonunda Werder Bremen'den Antalyaspor'a transfer olan Nuri Şahin, oyuncuyken 2021-2022 sezonunda kırmızı-beyazlı kulübün futbol sorumluluğu görevine getirildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.