grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

AİLE YAŞAM MERKEZİ YILSONU GÖSTERİSİ PAZARTESİ GÜNÜ

Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi’nde (AYM) Gitar, Piyano ve Bağlama Kursu alan öğrencilerin performanslarını sergileyecekleri konser Pazartesi günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde yapılacak.

Gündem Yayın: 16 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 16.06.2023 23:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi’nin işbirliği ile organize edilen Aile Yaşam Merkezi (AYM) Yılsonu Gösterisi 19 Haziran 2023 Pazartesi günü saat 19:00’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde yapılacak.

 Kırşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün yılsonu etkinlikleri kapsamında hazırlanan programda Kırşehir Belediyesi Aile Yaşam Merkezi öğrencileri birbirinden güzel eserleri seslendirecekler.

 Eğitimci Hilal Yıldırım, Muhammet Ertek ve Ozan tar tarafından hazırlanan programda Gitar, Piyano ve Bağlama Kursu alan öğrencilerin birbirinden güzel eserleri seslendirecekleri konserle ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:

“Kırşehir Belediyesi olarak, göreve geldiğimizden beri ilimizin her alanda gelişimi noktasında kültür sanat içerikli programlar ve projeleri de hazırlayarak hayata geçirmeye devam ediyoruz.

 Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Aile Yaşam Merkezimizin yılsonu etkinlikleri kapsamında Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile organize ettiği Gitar, Piyano ve Bağlama Konseri 19 Haziran 2023 Pazartesi günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde yapılacak. Böylesine anlamlı sanatsal organizasyonları hayata geçirmiş olmak hem Belediyemiz için hem de Kırşehir’imiz için bir gurur kaynağı. Programın hazırlanmasında tüm emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.