grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

BENİ TANIMIYOR İFTİRA EDERKEN UTANMIYOR. (1)

Ben Kırşehir’de gazeteci olarak kamu görevi yapıyorum. Beğenirsin, beğenmezsin. Bu farklı. Elinde delil, belge veya benzeri görüntü varsa ortaya koyacaksın. Ama bunlar yoksa iftira dolu yorumunu yargıya teslim edersem bunun hem bedeli, hem de hesabı olur.

Gündem Yayın: 07 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 07.11.2023 23:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
Google News

BENİ TANIMIYOR İFTİRA EDERKEN UTANMIYOR. (1)

Öncelikle şunu söylemem gerekir. Yazılarıma yapılan yorumlara kolay, kolay cevap vermem. Ama bazıları İftira içerikli asılsız bir yol izleyip yorumunu hakarete çeviriyor. Öncelikle edep. Gerçek dışı sarf edilen sözler benim canımı sıkmaz. Bunun içindir ki sen ve senin gibi düşünenlerin benim gazeteciliğimi ve yorumlarımı tenkit edecek düzeyde değildir.

Ben Kırşehir’de gazeteci olarak kamu görevi yapıyorum. Beğenirsin, beğenmezsin. Bu farklı. Elinde delil, belge veya benzeri görüntü varsa ortaya koyacaksın. Ama bunlar yoksa iftira dolu yorumunu yargıya teslim edersem bunun hem bedeli, hem de hesabı olur. Öncelikle sen bu yazıyı içine sindire, sindire oku. Beni tanı, sonrası gelir.

Ben hiçbir siyasi yapıdan nemalanmam. Nemalandığımı da kim iddia eder ve de ispat etmezse şerefsizdir. Namussuzdur. Ahlaksızdır. Ben ahlak üzerine yemin ederek 1973 yılında Kastamonu ‘Araç’ Gazetesinde mesleğe başladım, ulusal ve uluslararası basında yer aldım makaleler yazdım. Bunun içindir ki; özellikle bu şehirde hiç kimse benim gazeteciliğimi ve yorumlarımı tenkit edecek düzeyde değildir. Ben asker kökenli, asker terbiyesi içinde eğitim almış, bir ‘Kemalist’im’. Cehaletin beni yargılaması için önce ahlaklı olması gerekir…

Ben eğer iddia ettiğin gibi bir siyasi erkten nemalanmış olsaydım, isteseydim; ulaşılmaz servet sahibi olurdum. Yazılarımdan dolayı adliye koridorlarında mahkeme saati beklerken birileri bu şehirde temeller atıyordu. Sakın beni o kişilerle karıştırmayasın.

Kırşehir’de kirli ilişkilerle ilgili yazdığım yazılar karşılığı olarak bir yılda 106 kez Cumhuriyet Savcısına ifadeye çağrılmaz. Kırşehir’de FETO aleyhine yazdığım yazının bedeli 10 yıl ağırlaştırılmış hapis, 10 bin lira tazminat olmazdı… Ben Hırsızları yazdığım da CHP İl örgütü, hırsıza çiçekle ziyarete gittiler. Ben AKP aleyhinde yazdığım yazılar karşılığı makale yazdığım gazete ile yapılan 75 bin TL pazarlık sonucu sattılar veya kovuldum…

Kırşehir de yerel bir gazete‘Usta Gazeteci kapıyı vurdu ve çıktı’ diye manşet attı. Bu şehirde böylesi ağır bedeller ödeyen bir tane gazeteci bu şehirde yoktur. Evimi kurşunladılar. Aracıma pusu kurdular. Park halindeki aracımın lastiklerini kestiler. Sebep Gazi okulunun yıkılmasına karşı durmamdı. CHP örgütü, Atatürkçü Düşünce Derneği neredeydi?  

Bu ulusa ‘Hırsız’ diyen Japon Prensi ‘Mikasa’ adının Atatürk isminin silinerek Caddeye verilmesiydi. Bu şehirde böyle belalarla karşı, karşıya gelen kaç gazeteci gördün?

Tilki çiftliği bir Muşluya satıldığında bu peşkeş çekme olayını yazdığımda, AKP Muş milletvekili gazeteyi arayarak tehditler savurduğunu, benim bir milim geri adım atmadığımı biliyor musun? AKP’den nemalanan adam bunlardan çok daha âlâsını nemalanırdı.  Ben AKP arkasında koşmuş olsaydım. Taş Konak (Ağaların Konağı) elimden alınmazdı. Kongre merkezi yapmak için kiraladığımı 2015 yılında 170 bin lira para harcadığım Kervansaray hanı elimden alınmazdı. Bu şehre kazandırdıklarımı da yazacağım belki utanırsın.

Kırşehir havaalanı olarak ayrılan İkiz ağıl yolu üzerindeki 12 bin dönüm alan, önce meraya, sonra vasıfsız raporu ile Milli Emlak’a devredildiğini, bu alanın parsellenerek sözde ceviz projesi için AKP siyasetçileri tarafından kullanılacağını ortaya çıkartan adam benim. Bu nasıl nemalanmaktır?

Kırşehir Kapadokya havaalanı yolu projesini yapan onay alan kişiyim ben. Bugün yağmalanan, tam bir istihdam alanı olacak olan Kocabey Milli Park Projesini Bakanlıktan onaylatan benim. Ben. Anlayabiliyor musun?

Toklumen’e 2005 yılında 11 dönüm ağaçlık alan yapan, cebinden 49 bin TL harcayan. Âşık Said’in 9 bin liraya mezarını yaptıran… Talan edilen orman için AKP’li siyasilerle mahkemelik olan benim. Benim kentsel anlayışımla bağlantılı bu şehirde bir kişi gösteremezsin.

Benim hayatımda hırsızlık, rüşvet, mala çökmek yoktur.  Bana Üniversite tomarla para gönderip maaşa bağlamaya kalkan rektöre verdiğim tek cevap vardır. ‘Sana …. Liralık adam olduğumu hangi O.... çocuğu söyledi’? Bu lafı rektörün suratına vuran tek adam benim. Sadece bu değil ki; Kırşehir’de bir müftü Cuma hutbesi ile topladığı paralarla, Sivas’taki yolsuzluğunu ortaya çıkartan adam benim

Bugün adı farklı olan Makissos otel arsası. Yassı höyüğün uzantısı ve ormanlık alan. Bugün üzerine kuleler kondurulan, Özel İdare eski arsası. Özbağ yolu üzerinde sadece kilit parke borcu için takas edilen ve bir siyasinin eline geçen kelepir arazi. Üç paraya satılan AEÜ Kervansaray alanı. Belediyenin borcu diyerek asılan afişin belgelerini vermeyen iftira yolu izleyen CHP. Bunları ve dehasını da yazacağım. Yazıyı yorumlara da açacağım. 

Bu yazıyı üç gün sürdüreceğim. Belki utanırsın…

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.