grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir FK Teknik Direktör Değişikliğine Gitti

Ligde bir türlü istediği sonuçları elde edemeyen Kırşehir FK, teknik direktörlük koltuğuna Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu'nu getirdi.

Spor Yayın: 29 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 29.01.2024 22:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Ligde üst üste puan kayıpları yaşayan ve bir türlü düşme hattından uzaklaşamayan Kırşehir FK, çareyi teknik direktörü değiştirmekte buldu.Devre arasında çok sayıda transfer gerçekleştiren Kırşehir FK, ligin 2. yarısında da bir türlü istediği başarıyı elde edemedi.Geride kalan 21 haftada 16 puanla 16. sırada bulunan Kırşehir FK'nın teknik direktörlük koltuğuna Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu getirildi.

KISITLI İMKANLARLA BAŞARILI PERFORMANS

Kulüpten yapılan açıklamada , ''Daha önce 2. Lig ekiplerinden Nazilli Bldspor da görev yapan bu yıl kısıtlı imkanlar ile başarılı performans sergileyen Teknik Sorumlu Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu ile yarım sezon anlaşma yapılmıştır.Teknik Sorumlumuz Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu’na tekrardan hoşgeldin diyoruz.Takımımız, ve şehirimiz adına hayırlı olsun'' ifadelerine yer verildi.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.