grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

BAŞKAN EKİCİOĞLU, ADAY TANITIM TOPLANTISINA KATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 18 Şubat 2024 Pazar günü Ankara Spor Salonu'nda aday tanıtım toplantısı düzenledi.

Siyaset Yayın: 20 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 20.02.2024 00:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 18 Şubat 2024 Pazar günü Ankara Spor Salonu'nda aday tanıtım toplantısı düzenledi.

CHP, Ankara'da düzenlenen toplantıyla 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde göstereceği ve aralarında Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun da bulunduğu belediye başkan adaylarını tanıttı.

Belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantıya CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'nin eski Genel Başkanı Hikmet Çetin ve CHP geleneğinin önemli isimlerinden eski SHP lideri Murat Karayalçın katıldı.Burada açıklamalarda bulunan Özgür Özel, "Elbette parti kültürümüz gereğince kendimizden önceki genel başkanlarımıza büyük bir vefa duyuyor ve en yüksek saygıyı gösteriyoruz. Ama bu salona hatırlatmak istediğim bir şey var. O da bir partinin önceki genel başkanlarına vefa göstermek onlardan alınan emaneti, onların partisini, CHP’yi iktidar yapmakla olur. Bunu başaracağız" ifadelerini kullandı.

Aday belirleme sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Özel, "Aday belirleme süreçleri bazı partilerde kapalı kapılar ardında oluyor. Listeler basına geçildiğinde ya da aday tanıtımı yapılırken görülüyor. Oysa CHP’de hep böyledir ama bu dönem objektif kriterleri ve çok önemli yöntemleri benimsedik ve sürdürdük. Adaylarımızı belirlerken seçmenimizi dinledik, örgütümüzü, aday adaylarımızı dinledik. Sokağın sesine kulak verdik. Kanaat önderleri ile görüştük. Parti Meclisi üyelerimizi ve milletvekillerimizi görevlendirdik. Onların detaylı raporlarını aldık. 3 bin araştırma yaptırdık" dedi.

Seçmenlere çağrı yapan Özgür Özel, "31 Mart'ta oyu atın; halkçı, çalışkan, sizi gözeten belediye başkanlarını kentinizde iktidara getirin. Biz onlara inanıyoruz, güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

Konuşmasında Türkiye İttifakı vurgusu yapan Özel, "Cumhur İttifakı’nın karşısındaki ittifakın adı Türkiye İttifakı. Buradan sonra hep birlikte CHP’nin seçime ittifaksız girdiğini kimse kabul etmesin. Biz bir ittifakın bir parçasıyız, bileşeniyiz. İçindeyiz, bu ittifakın adı Türkiye İttifakı’dır." dedi.

Belediye Başkan Adaylarının isimlerinin anons edilmeye başlamasıyla birlikte Kırşehir Belediye Başkan Adayı, mevcut Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Milletvekilimiz Metin İlhan, CHP İl Başkanı Baran Genç, Akçakent Belediye Başkan Adayı Mehmet Topel, Akpınar mevcut Belediye Başkanı (Belediye Başkan Adayı) Şükrü Turgut, Boztepe mevcut Belediye Başkanı (Belediye Başkan Adayı) Hüseyin Takan, Çiçekdağı Belediye Başkan Adayı Mete Aydın, Kaman Belediye Başkan Adayı Erhan Talu, Mucur Belediye Başkan Adayı Meryem Fıkırkoca, Kurancılı Beldesi Belediye Başkan Adayı Fatih Kara, Köseli Beldesi Belediye Başkan Adayı Bekir Erciyas ve Özbağ Beldesi Belediye Başkan Adayı Tekin Var, CHP Kırşehir Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları sahneye davet edilerek CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile birlikte toplu fotoğraf verdiler.

 

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, aday tanıtım toplantısının ardından Kırşehir’deki tüm belediye başkan adaylarıyla birlikte seçim çalışmalarına hız vereceklerini açıkladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.