grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kaman'da İsmail Altunsaray, Öykü Gürman ve Sefo Konserleri İptal Edildi

Kaman'da yarın başlayacak 32. Kaman Ceviz, Kültür ve Sanat Festivali'nin konser programlarının, Filistin- İsrail savaşı nedeniyle iptal edildiği duyuruldu.

Gündem Yayın: 13 Ekim 2023 - Cuma - Güncelleme: 13.10.2023 23:47:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kaman Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Kaman cevizini tanıtmak ve esnafa katkıda bulunmak amacıyla 14-15 Ekim'de düzenlenen festivalin müzik ve eğlence programlarının, günlerdir şiddetli şekilde devam eden Filistin-İsrail savaşı nedeniyle Kaman Belediye Meclisinin kararıyla iptal edildiği belirtildi.

Açıklamada, "Filistin'deki Müslüman kardeşlerimizin içinde bulunduğu durum bizi ziyadesiyle derinden üzmektedir. Bir an önce bu acının son bulması İslam aleminin en büyük temennisidir. Festivalimizin müzik ve eğlence kısmı dışındaki diğer etkinlikleri devam edecektir." ifadesi kullanıldı.

Konser kapsamında İsmail Altunsaray, Öykü Gürman ve Sefo konser verecekti.Konser için Kırşehir şehir merkezinde de bilboardlardan  çok sayıda reklam verilmişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.