grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

5. Kattan Düşen Kırşehirli Avukat Hayatını Kaybetti

Edirne'de görev yapan 55 yaşındaki Kırşehirli Avukat Ünal Eral, 5. kattan düşerek hayatını kaybetti.

Asayiş Yayın: 14 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 14.07.2023 23:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Olay Edirne şehir merkezi Abdurrahman Mahallesi'nde meydana geldi.Alınan bilgiye göre Edirne Barosu avukatlarından olan Kırşehirli Ünal Eral, Şehit Emniyet Müdürü Ertan Nezihi Turhan Caddesi'nde ev olarak da kullandığı iş merkezinin 5. katındaki ofisinin mutfak penceresini açmak istedi. Bu sırada dengesini kaybeden Eral, beton zemine düşerek hayatını kaybetti.

 

 

YANLIŞ PENCERE TASARIMI NEDEN OLDU İDDİASI

Serinlemek için pencereyi açmak istediği sırada dengesini kaybettiği olasılığı üzerinde durulan Eral için Edirne Adalet Sarayı önünde tören düzenlendi. Törene, Eral'ın eşi Serpil Eral, çocukları Işıl Çağla ve Asil Kaan Eral ve Edirne protokolü katıldı.Edirne Barosu Başkanı Gökhan Karakoç, Eral'ın ölümünün yanlış tasarlanan pencereden kaynaklandığını iddia etti.

"İLK BULGULAR DOĞRULUYOR"

Gökhan Karakoç, "Baromuzun 30 yıllık mensubu, eski savcı, iyi bir hukukçu, iyi bir abiyi ebediyete uğurlamanın üzüntüsü içerisindeyiz. Trajik bir ölüm. Her ölüm erkendir ama abimizin ölümü daha da erken oldu ve bizi çok üzdü. İlk bulgular maalesef ölümün, yanlış tasarlanan ve planlanan bir pencere sebebiyle meydana geldiğini doğruluyor. O anlamda akıllarda başka bir tereddüt varsa buradan açıkça söylemek isterim ki; maalesef abimizi elim bir kaza sonucu ebediyete uğurladık" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.