grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Belediye Başkanı fuhuş operasyonunda tutuklandı

Elazığ'da yapılan Cemre Operasyonu kapsamında Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan, fuhuş suçlamasıyla tutuklandı. Tutuklanmanın ardından AK Parti Elazığ İl Başkanlığı, Doğan'ı kesin ihraç talebiyle disipline sevk etti.

Gündem Yayın: 05 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 05.03.2024 22:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

'Bazı güzellik merkezleri ile otel ve pansiyonlarda fuhuş yapıldığı' iddiası üzerine Elazığ'da düzenlenen Cemre Operasyonu'nda Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan, 'bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek, aracılık etmek veya yer temin etmek' suçlarından tutuklandı. Tutuklamanın ardından AK Parti Elazığ İl Başkanlığı, Doğan'ı kesin ihraç talebiyle disipline sevk etti.

 

BAŞKANIN DA ARALARINDA BULUNDUĞU 5 KİŞİ TUTUKLANDI

Elazığ'da geçtiğimiz günlerde ''bazı güzellik merkezleri ile otel ve pansiyonlarda kadınların para karşılığı erkeklerle cinsel ilişkiye girdikleri'' ihbarı üzerine Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliğine bağlı ekipler 4 gün önce ''Cemre Operasyonu'' adı altında eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

Operasyonda, aralarında ''otel sahibi olan ve otelinde fuhuş yaptırdığı'' ileri sürülen AK Partili Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan'ın da aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltının ardından adliyeye sevk edilen 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mollakendi Belediye Başkanı fuhuş suçu iddiasıyla tutuklandı

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI İHRAÇ TALEBİYLE DİSİPLİNE SEVK ETTİ

Doğan'ın tutuklanması kararı sonrasında AK Parti Elazığ il başkanlığının Doğan'ı kesin ihraç talebiyle disipline sevk ettiği alınan kararın ise Genel Merkeze gönderildiği öğrenildi.

Belediye Başkanı fuhuş operasyonunda tutuklandı
Kaynak: ANKA

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.