grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehirli muay thai şampiyonu !

Uluslararası Açık Muay Thai Şampiyonasında ülkemizi temsil ederek altın madalya kazandı.

Spor Yayın: 31 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 31.12.2023 01:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir Lisesi 9. sınıf öğrencisi Tuana Bayraktar, uluslararası arenada ülkemizi gururla temsil etti. Muay Thai dövüş sporları dalında yarışan genç sporcu, büyük bir başarıya imza atarak şampiyon oldu. Bu başarısı, hem şehrin hem de ülkenin spor camiasında büyük yankı uyandırdı.

Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürü Yasin Gülşen, genç şampiyonu tebrik ederek, başarısında emeği geçen antrenör, öğretmen ve idarecilere teşekkür etti. Gülşen, Tuana Bayraktar'a spor yaşamında başarılar dileyerek desteklerini ifade etti.

 

"Şampiyon öğrencimize spor yaşamında başarılar diler, öğrencimizin bu başarıyı elde etmede emekleri olan antrenör, öğretmen ve idarecilere teşekkür ederiz." - Yasin Gülşen, Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürü

Muay Thai, Tayland'a özgü bir dövüş sanatı ve spor dalıdır. "Tay Dövüşü" veya "Tayland Boksu" olarak da bilinen bu spor, kick boks ile benzer tekniklere sahip olmasına rağmen, dirsek ve diz darbeleri gibi ek bileşenler içerir. Güneydoğu Asya ülkelerinde oldukça popüler olan Muay Thai, sert ve teknik bir spor olarak kabul ediliyor.

 

Tuana Bayraktar'ın bu başarısı, Türkiye'nin uluslararası spor alanında nasıl bir potansiyel taşıdığını gösteriyor. Genç yaşta elde ettiği bu büyük başarı, diğer genç sporculara da ilham kaynağı oluyor.

Tuana Bayraktar'ın gelecekteki spor kariyeri, şimdiden birçok sporseverin ve yetkilinin dikkatini çekti. Genç şampiyonun bu başarısı, onun ileride daha büyük başarılara imza atabileceğinin bir işareti olarak görülüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.