grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

MHP Akçakent Belediye Başkan adayı Musa Şahin oldu!

MHP Akçakent Belediye Başkan adayı Musa Şahin, Artık yeter diyoruz. Boş vaatler değil gerçekleri konuşalım. Göç veren değil, göç alan ilçe olmalıyız. Akçakent'e mutluluğun resmini çizeceğiz

Siyaset Yayın: 17 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 17.01.2024 22:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

MHP Genel Merkezi Genel Merkezi seçim komisyonunun yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin onayı sonucunda 31 Mart 2024Mahalli İdareler Seçimlerinde kesinleşen belediye başkan aday listesinde Akçakent halkını mutlu eden en güzel haber Musa Şahin’in tebliğ olan adaylık haberiydi.

Akçakent İlçesinde MHP'nin Güçlü İsmi Şahin, Sloganımız belli "Yeni Yüzyıl, Lider Türkiye, Üretken Belediye" anlayışıyla 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde yarışacağını dile getirerek, Belediyecilik anlayışının ve anlamının gerçeklerini Akçakent halkıyla iç içe olarak yaşatıp, yansıtacağı gerçeğini çalışmalarımızla gerçekleştireceğiz.

Şahin İlçemize bambaşka bir vizyon katacağım Akçakent Belediye Başkanlık dönemimde altın çağını yaşayacak, özellikle kadınlarımıza daha çok sahip çıkarak, Cumhur ittifakı olmanın avantajını kullanarak onların eğitim, sanat ve iş konusunda öncüsü olmaktan asla geri kalmayacağım açıklamasında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.