grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Okul İdarecisinin Lise Öğrencisini Darp Ettiği İddiası

Kırşehir'de bir lisede müdür yardımcısının , 10. sınıf öğrencisini darp ettiği ileri sürüldü ancak savcılık takipsizlik kararı verdi.

Gündem Yayın: 29 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 29.02.2024 22:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir'de bir lisede meydana gelen olayda müdür yardımcısı G.Ü.'nün 10. sınıf öğrencisi E.K.'yi darp ettiği ileri sürüldü.Söz konusu olay, öğrencinin ailesi tarafından yargıya taşındı.İddiaya göre Müdür Yardımcısı G.Ü. , E.K.'nın kafasına vurarak, '' git gözüme görünme , elimden bir kaza çıkacak , bir dahaki sefere çeneni kırarım'' ifadelerini kullandı.

Müdür yardımcısı ise öğrencinin başını okşayarak iletişim kurmaya çalıştığını belirtti.Tanıklar ise darp yapıldığına ilişkin bir olaya şahit olmadıklarını dile getirdi.Okuldaki güvenlik kamera görüntülerinde ise olayın görüldüğü , Müdür Yardımcısının el hareketi yaptığı görülürken görüntülerin net olmaması ve tanıkların ifadesi ile birlikte savcılık soruşturma neticesinde takipsizlik kararı verdi.Öğrencinin ailesi ise karara isyan ederek, olayın üstünün kapatılmaya çalışıldığını ileri sürdü.

#
Video
Yorumlar (1)
araplılı
01.03.2024 13:05
çocuklara çok yüz veriliyor yeni sistemde,disiplin şart
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.