grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

BİZİ YUMUŞAK KARIN MI SANDINIZ..

Türk Eğitim-Sen Genel Başkan yardımcısı Selahattin Dolgun Eğitim çalışanları, sorunların çözümü, hakkın alınması, adaletin sağlanması,liyakatın önemsenmesi konusunda sosyal medya hesabında açıklama yaptı.

Gündem Yayın: 01 Ekim 2023 - Pazar - Güncelleme: 01.10.2023 23:03:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
 
Ağzını açan,art niyetli,ipsiz sapsız ne idüğü belirsiz bir takım sendikamsı yapıların temsilcileri Türk Eğitim-Sen şöyle Türk Eğitim-Sen böyle,şunu demedi bunu yapmadı diye öğretmenler odasında,kurumlarda,sosyal medyada,sağda solda kuru sıkı konuşup duruyorlar.
Türk Eğitim-Sen nerde bir haksızlık hukuksuzluk var,gerekli açıklamayı yapar,yargıya gider ve tepkisini koyar.
Bu bizim kuruluş felsefemizdir.
“İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın”
“Dik baş,tok karın,mutlu yarın”
Mücadelemiz bu istikamette devam etmektedir.
Türk Eğitim-Sen’e saldırarak pirim yapacağını zannedenlere şunu söylemek isterim,Türk Eğitim-Sen yumuşak karın değil bilakis,Türk Memurunun refleksi,duygusu,bakışı ve
kalbidir.Sizlere tavsiyem sendikacılık oynunuzu ötede oynayın.
Sendikamızın teşkilat yöneticileri,üyemiz olsun olmasın haksızlığa uğrayan,mağduriyet yaşayan eğitim çalışanlarının her daim yanında olmaya devam edecektir.
Bizim kaygımız sendikal bir kaygı değildir.Eğitim çalışanlarının mutlu huzurlu çalışması,hakettiğini almasıdır.
Anayasamızın ilk 4 maddesiyle sorunu olmayan her bir eğitim çalışanı arkadaşımızı sendikamıza üye olmaya,kutlu yürüyüşümüze destek vermeye davet ediyorum.
Eğitim çalışanları,sorunların çözümü,hakkın alınması,adaletin sağlanması,liyakatın önemsenmesi için Türk Eğitim-Sen’i ve Türkiye Kamu-Sen’i yetkili kılmalıdır.
Selahattin Dolgun
Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yrd.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.