grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de Hastane Koruluğuna Çevre Düzenlemesi ve Peyzaj Çalışması

Vali Buhara, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret ederek Başhekim Doç. Dr. Süleyman Ersoy'dan bilgi aldı. Ziyaret sonrasında yapılan paylaşımda Hastanenin yanında bulunan korulukta çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışması yapılacağı bildirildi

Sağlık Yayın: 24 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 24.10.2023 19:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık çalışanlarına yönelik düzenlenen seminer programına katılan Vali H. Mete Buhara, ardından hastaları ziyaret etti ve hastanede incelemelerde bulundu.

Cumhuriyetin 100. Yılında Sağlık Hizmetlerinin Sunulmasında Farkındalık ve Güçlenme Projesi kapsamında verilen öfke yönetimi ve etkili iletişim semineri bitiminde sağlık çalışanlarına hitaben konuşan Vali, “Zor ve özveri isteyen bir sektörde hizmet veriyorsunuz. İşinizde göstermiş olduğunuz fedakar çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Sağlık Bakanımızın İlimize geldiğinde hastanemizin eksikliklerinin giderilmesi yönünde kendisinden taleplerimiz oldu. Çalıştığınız yerde sizlerin motivasyonunu artıracak olan çalışmalarımız devam ediyor. İnanıyorum ki bu eksikler giderildiğinde her şey daha iyi olacak. Şehrimiz, sağlık sektöründe verilen hizmetlerde ve diğer kültür, eğitim gibi konularda en iyi durumda olan illerden bir tanesi. Örnek bir şehir olan Kırşehir sahip olduğu değerleri ve potansiyeli ile özel bir il. Bu da farkımızı ortaya koymaktadır. Sizlerden istediğimiz de, vatandaşa her zaman güler yüzle hizmet vermenizdir. Önemli ve bir o kadar da değerli olan mesleğinizde olaylara pozitif yaklaşarak hastalarımızın ve yakınlarının memnuniyetini sağlayacaksınız. Bu vesileyle, bu seminerin verimli geçtiğine inanıyor, hepinize görevlerinizde başarılı çalışmalar diliyorum.” dedi.

Programın ardından hastanede tedavi gören hastalarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Vali H. Mete Buhara, kendileriyle sohbet etti, ilgililerden ve refakatçilerden hastaların durumunu sordu.

Son olarak, hastane bahçesinde İl Özel İdaremizce çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışması yapılacak olan alanda incelemede bulunan Vali, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Süleyman Ersoy ve yetkililerden bilgi aldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.