grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Fatih Yıldırım, Mucur Belediye Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

Kırşehir'in eğitim alanında önde gelen isimlerinden olan Fatih Yıldırım, MHP'den Mucur Belediye Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Siyaset Yayın: 22 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 22.11.2023 22:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
Google News

Mucur'da seçim arifesinde siyasi rüzgâr hız kazanırken Kırşehir ve Mucur’un tanınmış isimlerinden Fatih Yıldırım Mucur Belediye Başkanlığı için A. Adayı olduğunu duyurdu. MHP Genel Merkezi'ni ziyaret ederek Genel Başkan Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ile görüşen ve Kırşehir'in önde gelen Eğitimcilerinden olan Fatih Yıldırım, '' Tarım, inşaat ve madencilik alanlarında ticari faaliyetler yürüten Mucur'un bir evladı olarak ; bilgi birikimin ve tecrübelerimi Muazzam bir konumda bulunan Mucur'a hizmet yolunda kullanmak adına Belediye Başkanlığı görevi için yola çıktım.Bu yolda hemşehrilerimin beni yalnız bırakmayacağını ve büyük destek vereceğini biliyorum'' dedi.

 

 

Stratejik ve lojistik olarak çok önemli bir noktada bulunan Mucur'u hakettiği noktaya getirmek adına yola çıktığını dile getiren Fatih Yıldırım Sözlerine şu şekilde devam etti :

“Mucur’u daha yaşanabilir, daha modern bir ilçe haline getirmek, Mucur’un hak ettiği değeri tekrar kazanması, Kapadokya’nın gerçek anlamda giriş kapısı olması ve turizmden yeterince pay alabilmesi için var gücümle çalışacağım. Halkımızın desteğiyle birlikte güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum." dedi.

İlçe merkezinden mahallesine, sokaklarına varana kadar Mucur’un yeni bir çehreye kavuşması için binlerce aracın geçtiği Kırşehir- Kayseri karayolunun ekonomik anlamda ilçemize katkı sağlaması, rüzgârı-güneşi altın olan memleketimin dağını-yelini el aldı, bari bağını güneşini değerlendirmek ve ilçemizi güneş enerjisi sistemleriyle kalkındırmak için göreve talibim.

Mucur’daki genç kardeşlerimize iş olanakları sağlamak, ev hanımlarımıza ek gelir imkânı sunarak aile ekonomisine katkı ve katılımlarını teşvik etmek , geleneksel el sanatlarımızdan olan Mucur Halısını coğrafi işarete sahip kılmak için bıkmadan yorulmadan çalışacağım.

Göreve aday gösterilmem ve seçmenin de beni göreve layık görmesinin ardından il, ilçe yönetimimiz ve belediye meclisimizle birlikte uyumlu bir çalışma ortamı sağlayacağız. Şehir merkezimizin yeniden planlanması,  ilçemizin muhtelif semtlerinin kentsel dönüşüme tabi tutulması , Mucur’u daha yaşanabilir ve göç veren değil göç alan Orta Anadolu’nun en güzel ilçesi haline getirmek, gecikmiş ama hak ettiği vizyonuna eriştirmek için mücadelemizi bıkmadan usanmadan sürdüreceğiz.

Benim makamlarla işim yok, bugüne kadar da olmadı ve olmayacak. Davam hizmet davasıdır. Mucur’da seçim öncesinde, esnasında ve sonrasında gerilen ortamın yumuşatıldığı küskünlerin, dargınların barıştığı ve herkesi kucaklayan bir siyasi düstur ile sevgi ve saygıyı yeniden tesis ederek hemşehrilerimizle buluşacağız.

Halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla memleketim insanına hizmet etmeye talibim. Göreve talip diğer arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.

 

FATİH YILDIRIM KİMDİR?

19 Ocak 1979 yılında Hollanda'nın Rotterdam şehrinde gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldim. İlköğrenimimi memleketim olan Mucur’un Aydoğmuş Köyü’nde, orta öğrenimimi Mucur ve Kırşehir'de tamamladım. 1999 yılında Kırşehir Ticaret Meslek Lisesinden okul birincisi olup, aynı yıl Afyon Kocatepe Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandıktan sonra 2003 yılında bu bölümden şeref öğrencisi olarak mezun oldum. 2022 yılında Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Eğitim Denetimi ve Yönetimi üzerine master çalışması yaparak uzmanlık ünvanı kazandım. İleri düzeyde Felemenkçe ve iyi düzeyde İngilizce bilmekteyim.

 Ailemin de gördüğü düstur üzere Türk Milliyetçiliği çizgisinden ve Milliyetçi Hareket Partisine olan sevdasından asla taviz vermeyip hayatımı ;  vatanıma ve davama hizmet etmeye adadım. Kırşehir’de özel eğitim sektörüyle birlikte tarım, inşaat-emlak, madencilik ve eğitim sektörü alanlarında ticari faaliyetlerini yürütmekte olup,  evli ve 4 çocuk babasıyım.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.