grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Arazi Kavgasında Kan Döküldü : 1 Ölü 1 Yaralı

Sarıyahşi'de akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada tabancayla vurulan Fethi Düğer (52) öldü, kardeşi İsa Düğer (47) yaralandı.

Yaşam Yayın: 29 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 29.12.2023 21:59:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
 

Alınan bilgiye göre Ankara'dan Bektik Köyü'ndeki araziyi sürmek için gelen Fethi Düğer (52) ve kardeşi İsa Düğer (47) ile akrabaları Selçuk Düğer (44) arasında tartışma çıktı.Tartışmanın büyümesi üzerine Selçuk Düğer, yanındaki tabancayı çekip, kardeşlerden Fethi Düğer’i göğsünden, İsa Düğer'i ise ayağından vurup, kaçtı. Köylülerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Fethi Düğer’in yaşamını yitirdiği belirlendi. İsa Düğer, ambulansa Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Fethi Düğer’in cesedi otopsi için morga götürüldü.Jandarma, kısa süre önce cezaevinden tahliye olduğu belirtilen Selçuk Düğer’in yakalanması için çalışma başlattı.Jandarma’nın başlattığı çalışmalar neticesinde zanlı Selçuk Düğer’in yakalandığı öğrenildi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.