grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

ÇAĞATAY TORUN,BULUN İYİSİNİ İSTİFAYA HAZIRIM

Çağatay torun sosyal medya hesabından yaptığı sitem dolu açıklamalar gündeme damgasını vurdu.

Spor Yayın: 24 Eylül 2023 - Pazar - Güncelleme: 24.09.2023 23:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

İşte o açıklama:

Büyük Kırşehirspor taraftarı. Bugün kesin galibiyet parolası ile çıkıp oynadığımız ve hiç arzu etmediğimiz şekilde mağlup olarak ayrıldığımız maç herkesten çok beni ve yönetim kurulumu üzmüştür. Maç sonunda bir kısım seyirci üzüntüden kaynaklı olduğunu düşündüğüm bir duygusal heyezandan dolayı beni ve yönetim kurulunu istifaya davet etmişlerdir.

Büyük emekler, maddi ve manevi fedakarlıklar yaparak imkanlar dahilinde kurduğumuz bu takım bizlerin değil tüm Kırşehir'in takımıdır. Her sezon başı yaşadığımız ve gerçek olmayan takım düşecek paranoyası bu yılda gerçek olmayacak bunu biliyor ve takımımıza güveniyoruz. Bununla beraber bu işin maddi, manevi yükünü çekmeye aday olan ve bütçesi yeten, takımı bir adım daha ileri götüreceğini söyleyen her kim varsa takımın yönetimini bir dakika bile düşünmeden devretmeye hazır olduğumuzu beyan etmek isterim.

Sadece belediyenin kanuni gerekçelerle kısıtlı desteği, birkaç yöneticinin finansmanı ile yürüyen bu takım ve yöneticileri saygıyı hak etmektedirler. Sırf kendileri belirli konularda dahil olamadıkları ya da başka arzuları yerine getirilmediği için kendileri gibi tribünden gelen yönetim kurulunu düşmanları imiş gibi eleştirmek, yıpratmak hak olmadığı gibi mertçe bir davranış da değildir . Takıma bir talip çıkana kadar takımın daha büyük zarar görmemesi adına görevimizi devam ettirip kendi tespitlerimize göre gerekli önlemleri alacağız.

Bizleri bugün coşkulu bir tempo ile istifaya davet eden sevgili taraftarlarımızı aynı coşku ile kamuoyu oluşturup kulübe daha güçlü yeni bir başkan ve yönetim kurulu bulunması adına işbirliğine davet ediyorum. Bu işin gerçekleşmesi halinde yine takımımıza eskiden olduğu gibi tribünlerden taraftar olarak desteğimizin devam edeceğini de bildirmek isteriz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.