grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Gülbahar Tekten'in Katil Zanlısı Yakalandı

Kırşehir'de 38 yaşındaki Gülbahar Tekten'i defalarca bıçaklayarak öldüren katil zanlısı yakalandı.

Asayiş Yayın: 18 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 18.05.2023 22:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ankara Caddesi'nde bulunan Ünal apartmanında oturan Gülbahar Tekten'den haber alamayan yakınları durumu polise bildirmiş ve genç kadının evinde defalarca bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıkmıştı.Asayiş şube müdürlüğüne bağlı cinayet büro ekipleri tarafından yapılan 10 saatlik kamera kaydı incelemesi sonucu tespit edilen katil zanlısı yapılan operasyonla yakalandı.Suçunu itiraf eden 21 yaşındaki Y.Y. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

ELİNİ ISIRDI AMA BAŞARAMADI

Katil zanlısı Y.Y. emniyette verdiği idadede; öldürdüğü Gülbahar Tekten ile olay günü uyuşturucu madde aldıklarını ve maktulün saldırısından kurtulmak için bıçak kullandığını ve gece saatlerinde yaşanan olayı hatırlamadığını dile getirdi.Buna rağmen polis kati zanlısının  evdeki kayıt cihazını fark ederek suya attığını belirledi.Ayrıca Gülbahar Tekten'in boğuşma sırasında kendisini öldürmeye çalışan Y..Y.'den kurtulmak için elini ısırdığı tespit edildi.

Gülbahar Tekten'in cenazesi Mucur'a bağlı Obruk Köyü'nde defnedildi.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.