grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de 4 Kaza : 1 Ölü 7 Yaralı

Kırşehir'de Ramazan bayramının ilk 2 günü meydana gelen 4 ayrı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Asayiş Yayın: 22 Nisan 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 22.04.2023 22:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Akçakent/Çiçekdağı karayolu Tosunburnu yol ayrımında iki aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada Tosunburnu Köyü'nden Hüseyin Temur hayatını kaybetti ve köyünde defnedildi.

Aynı yerdeki farklı kazada ise 17 yaşındaki Şeref K. ise yaralı olarak Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 

 

KAMAN

Bayramın 2. günü Kaman-Kırşehir karayolu Kurancılı Beldesi mevkiinde meydana gelen tek taraflı kazada ise Hacı Ç. (90), Sıla Ceren Şahin (20), Aslı Yaren Ş. (20) ve Cuma K. (40) yaralandı.Yaralılar Kaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

MUCUR

Bir diğer kazada Kırşehir-Kayseri karayolu Obruk Köyü yakınlarında meydana geldi.Bayram ziyareti dolayısıyla memleketlerine gitmekte olan Yüksel K. (50) ve Mehmet Kubat'ın içerisinde bulunduğu araç kontrolden çıkarak devrildi.Kaza sonucu araçta bulunanlar yaralı olarak Mucur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.