grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Çevre İllere Yapılıyor Kırşehir Mahrum Bırakılıyor

Kırşehir'e daha önce 15 bin kişilik kapalı triübüne sahip stadyum sözü verildi ancak birçok proje gibi o da rafa kaldırıldı.Ancak söz konusu Kırşehir olduğunda rafa kaldırılan stadyum projesi çevre illerde bir bir gerçekleştiriliyor.

Gündem Yayın: 14 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 14.08.2023 23:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

TFF 2. Ligde mücadele eden Kırşehir FSK'nın maçlarını oynadığı Ahi Stadyumunun yerine daha modern ve daha yüksek kapasiteli bir stadyum yapılması için daha önce çeşitli girişimlerde ve çalışmalarda bulunulmuştu.AK Partili siyasilerin en çok kullandığı vaatler arasında bulunan yeni stadyum projesi ne yazık ki yıllardır bir türlü hayata geçirilemedi.

Kırşehir ile aynı ölçekteki çevre illerde stadyum projeleri bir bir gerçekleştirilirken, Kırşehir'deki spor severlerin bu talebi ne yazık ki göz ardı ediliyor.

Örneğin 20 bin kişi kapasiteli Çorum Şehir Stadyumu tamamlandı ve faaliyete girdi.Yozgat şehir stadyumunun inşasının bu yıl sonunda tamamlanacağı belirtiliyor.Aksaraylılar ise yeni stadyumun inşa süreci için geri sayıma başladı bile...

Tıpkı çevre illerde olduğu gibi Kırşehir'e verilen stadyum sözünün de yerine getirilmesi bekleniyor.

Kırşehir FSK Başkanı Çağatay Han Torun ise yaptığı açıklamada , ''  Oldukça eski, miadını nerede ise tamamlamış Ahi Stadı artık yerini; modern, çağdaş ve gece maçlarının da oynanabileceği yeni bir stada ya da görünüme bırakmalıdır.. Bu bağlamda bizim ölçeğimizdeki tüm illere dahi modern statlar yapılırken şehrimizin bundan mahrum bırakılması çok acıdır. Meclisteki vekillerimizi bu konuda davet ederek şehrimize bu yatırımı kazandırmalarını ve böyle bir hizmete imza atmalarını canı gönülden talep ediyoruz. Pek çok yatırımdan zaten mahrum kalan şehrimize en azından böyle bir yatırımın kazandırması hem halkımıza hem de spora gönül vermiş gençlerimize heyecan, esnaflarımıza da yeni bir yatırım imkânı getirecektir. Bu bağlamda şehrim tüm dinamiklerini göreve davet ediyoruz” sözlerini kaydediyor.

Ancak bu projenin Kırşehir'deki muhataplarından herhangi bir ses duyamıyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.