grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

İngilizce Öğretmeni Ruhsar Yeşilkaya Amansız Hastalığa Yenik Düştü

Kırşehir Prof.Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesi İngilizce Öğretmeni Ruhsar Yeşilkaya genç yaşta amansız hastalığa yenik düştü

Gündem Yayın: 16 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 16.05.2023 21:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kırşehir'de bir öğretmen daha amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre Kırşehir Prof. Dr. İlhan Kılıçözü Fen Lisesi'nde İngilizce Öğretmeni olarak görev yapan  Ruhsar Yeşilkaya bir süredir yakalandığı amansız hastalığa karşı mücadele veriyordu.Talihsiz öğretmenin tedavisi sonuç vermedi ve hayata gözlerini yumdu.Cumhuriyet Ortaokulu Müdür Yardımcısı Gürcan Yeşilkaya'nın eşi olan Ruhsar Yeşilkaya'nın acı haberi yakınlarını ve meslektaşlarını yasa boğdu.Ruhsar Yeşilkaya'nın cenazesi öğlen namazına müteakip Ahi Evran Cami'sinde kılınan cenaze namazının ardından Asri mezarlıkta toprağa verilecek.

Kırşehir Ahi Haber olarak merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine ise sabır ve baş sağlığı dileriz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.