grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Para Cebe Girmeyince Kırşehir Sevdalısı Kesildiler

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Cacabey Meydanı'nda kurulan Yöresel Ürünler Fuarı ile ilgili yapılan söylemlere ilişkin açıklamada bulundu.

Gündem Yayın: 25 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 25.07.2023 23:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

EKİCİOĞLU'NUN O AÇIKLAMASI :

Bilindiği üzere, 17-26 Temmuz tarihleri arasında Kırşehirspor yararına bir Fuar düzenlenmiştir. Yapılan bu organizasyonun amacı, iş insanları ile siyasilerin imzalarının bulunduğu, önceden kapanan Kulübün Maliyeye olan borçlarını kapatmak ve kalan miktarını da şu andaki takıma devretmektir.

Gelinen noktada bazı kesimlerin bundan önce aynı amaçla yapılan Fuarlara destek verdiklerini açıklamalarına rağmen, bu yıl yapılan Fuarda nemalanamadıklarından dolayı rahatsız oldukları görülmüştür.

Bulundukları makamı ve koltukları kendi çıkarları için hiç çekinmeden kullananlar, çıkarları olduğunda kendilerini Kırşehirspor sevdalısı ilan etmişler, çıkarlarına ters düştüğünde ise “esnaf zarar görüyor” şeklinde açıklamalarla kamuoyunu yanıltarak algı yaratmaya çalışmışlardır.

1 Milyon 500 Bin liralık bir organizasyonu 900 Bin Liraya ben yaparım diyerek kalan kısmını ceplerine atmaya çalışan çıkar çevreleri, para cebe girmeyince nedeni bilinmez bir şekilde Kırşehir sevdalısı kesilmişlerdir.

Daha önceki organizasyonlarda işin başında olan; 100 Bin Liralık tanıtım bedelinin 40 Bin Lirasını basına verip 60 Bin lirasını ceplerine atanları yerel basın dahil tüm kamuoyu yakınen bilmektedir. İş böyleyken, sonra da çıkıp kendi söyledikleri sözleri biz söylemişiz gibi “2 Buçuk Liralık adamlar” diyerek iftira atma yolunu seçmişlerdir. Şu unutulmamalıdır ki, başkasına kara çalmaya çalışanların, o karanın önce kendi ellerine bulaşacağının bilinmesi gerekir.

Kimin Kırşehir ve Kırşehirspor sevdalısı, kimin bulunduğu makama güç verdiğini Kırşehir kamuoyu iyi bilmektedir. Bu tür insanlar sadece karınlarının doyduğunu bilir. Canavarın yiyeceğini hiç düşünmezler. Kendi otellerinde 250 Liralık odayı 1.000 Liraya satarken iyiydi de, çıkarlarına dokununca şimdi ne oldu da rahatsız oldular.

Bu çıkar çevreleriyle mücadele etmemiz için Kırşehir halkı bize yetki verdi. Gönderdikleri çakallarla, trollerle ve yandaşlarla bugüne kadar mücadele ettiğimiz gibi bundan sonra da Kırşehir halkı için mücadele etmeye devam edeceğiz ve hiçbir tehdide şantaja boyun eğmeyeceğiz.

Kırşehir Belediyesi ve Kırşehirspor şeffaf olarak tüm bütçesini açıklamaktan hiçbir zaman çekinmemiştir. Kırşehirspor’un bundan önceki ve şimdiki yönetimi Kırşehirspor’u 2. Lig’de tutmuşlar ve takımı Play-Off’ta oynatmışlardır.

Mütevazı bütçe ve sadece bulduğu sponsorluklarla ayakta duran Kırşehirspor, çıkar çevrelerine ve çıkar elde etmeye çalışanlara karşı her zaman mücadele edecektir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.