grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir FK.uzatmalarda attığı golle 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Kırşehir FK, evinde ağırladığı Nazilli Belediyespor'u uzatmalarda attığı golle 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Spor Yayın: 25 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 25.02.2024 22:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ligde aldığı talihsiz skorlar ile düşme hattına gerileyen ve üst sıralara çıkmak için mücadele veren Kırşehir FK, evinde orta sıralarda bulunan Nazilli Belediyespor'u ağırladı.Yeşil beyazlı ekibimiz ilk yarıda bulduğu gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve ilk 45 dakikada 0-0 berabere tamamlandı.Maçın ikinci yarısında da etkili olan Kırşehir FK, üst üste pozisyon fırsatı yakalasa da bir istediği golü bulamadı.

 

 

Maçın 72. dakikasında ilginç bir an yaşandı.Furkan Tütüncü'nün girdiği pozisyonda rakip oyuncunun faül yaptığını belirleyen Hakem Yusuf Adnan Kendirciler, beyaz noktayı gösterdi anck daha sonra penaltıyı iptal etti.Penaltı iptaline rağmen korner de çalınmayınca kimse hakemin kararına bir anlam veremedi.Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Kırşehir FK'nın girdiği pozisyonlarda net penaltı pozisyonlarına da düdük çalmayan maçın hakemine büyük tepki gösterildi.

 

 

Maç 0-0 sona erecek derken uzatma dakikalarında ceza sahası içerisinde topa elle müdahaleyi penaltı olarak değerlendiren hakem penaltıyı verdi ve Kırşehir FK, Furkan Tütüncü'nün attığı golle 1-0 öne geçti.Maçta başka gol olmazken Kırşehir FK bu galibiyetle puanını 21'e yükseltti.

Kırşehir FK, gelecek hafta deplasmanda 15. sıradaki Altınordu ile karşılaşacak.6 puanlı maça yeşil beyazlılar, mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.