grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Yarın Okullar Tatil Edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, 30 Ekim Pazartesi günü okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde bir günlük tatil kararı aldıklarını duyurdu.

Gündem Yayın: 29 Ekim 2023 - Pazar - Güncelleme: 29.10.2023 22:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye Cumhuriyeti 100. yaşı kutlanıyor, okullarda törenler, meydanlarda etkinlikler düzenlendi.Resmi tatil takviminde yer alan 29 Ekim’in sonraki günü olan 30 Ekim günü okullar tatil mi merak konusu oldu.Gün boyu merak edilen soru akşam saatlerinde cevap buldu.

 

OKUL ÖNCESİ, İLK, ORTA VE LİSELERDE TATİL KARARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Eğitime bir gün ara verildiğini belirten Erdoğan, şu ifadeleri kullandı;

“Cumhuriyet Bayramımızı Cumhuriyetimizin 100. yılına yaraşır bir coşkuyla kutladık. Bu coşkuyu paylaşan milletime teşekkür ediyorum.

Bu vesileyle, 30 Ekim Pazartesi okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.