grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

SORUMLU EMLAK DANIŞMANLIĞI SINAVI KAYITLARI BAŞLAMIŞTIR

Emlak alanında Mesleki Yeterlilik Sınavı yapılacaktır, son kayıt tarihi 25 Nisan Salı mesai bitimi olarak belirlenmiştir.

Gündem Yayın: 18 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 18.04.2023 23:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

SORUMLU EMLAK DANIŞMANLIĞI SINAVI KAYITLARI BAŞLAMIŞTIR


 

Başvurular odamıza gelerek şahsen yapılmakta olup, başvuru için 1 adet fotoğraf, 1 adet kimlik fotokopisi ve TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş adına verilecek olan hesap numarasına sınav ücretini yatırarak istenilen evrakları dekontunuzla birlikte teslim etmeniz gerekecektir.


 

IBAN BİLGİLERİ aşağıdaki gibidir.


 

Emlak Seviye 5 Sınav Ücreti: 2500 TL


 

TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş


 

İŞBANKASI AKAY ŞUBESİ


 

IBAN: TR57 0006 4000 0014 2011 1580 36


 

Para Yatırılması Hakkında Önemli Not:

Lütfen Ücretleri Yatırırken, Ad-Soyad, TC Kimlik No, Başvuru Yapılan İl ve Sınav Bilgilerini Dekontun Açıklama Kısmına Yazınız.


 

Emlak alanında Mesleki Yeterlilik Sınavı yapılacaktır, son kayıt tarihi 25 Nisan Salı mesai bitimi olarak belirlenmiştir.


 

Emlak alanında sınav başvuru tarihi yukarıda belirtilen tarih olarak belirlenmiştir. Sınav tarihi ve saati adaylara SMS ile bildirilecektir. Sınava katılmak isteyen adayların mağduriyet yaşamamaları için son başvuru tarihlerine dikkat etmeleri önemle rica olunur.


 

Duyurulur.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.