grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'de İyi Parti CHP İttifakı Yok. Bu Bir Kayıp mı?

İYİ Parti bugün Genel İdari Kurul toplantısına girdi ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile 31 Mart 2024 yılı yerel seçimlerde ittifak olunmayacak kararı aldı.

Gündem Yayın: 04 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 04.12.2023 22:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İYİ Parti bugün Genel İdari Kurul toplantısına girdi ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile 31 Mart 2024 yılı yerel seçimlerde ittifak olunmayacak kararının alınmasıyla hem CHP için hem de İYİ Parti için zorlu bir seçim süreci geçeceğine benziyor. 

Kırşehir geçtiğimiz 2019 yerel seçimlerde İYİ Parti ile ittifak kurmuş, yıllar sonra belediye seçimlerini kazanmasıyla Belediye yönetimine geçiş sağladı. Peki 31 Mart yerel seçimlerde seçimlere ayrı girecek olan CHP ve İYİ Parti’nin kazanma şansı yüzde kaç olacağı belirlenecek olan aday ismine bağlı kaldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.