grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Bağımlılıkta mücadele, kadınların daha aktif bir rol oynadığı görüldü.

Kırşehir Yeşilay Kadın Komisyonu ve Ahi Evran Üniversitesi Fatma Bacı Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi arasındaki bu iş birliği, kadınların bağımlılıkla mücadelesinde önemli bir sinerji yaratmayı vaat ediyor.

Gündem Yayın: 21 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 21.02.2024 22:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Fatma Bacı Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi müdürü Doç. Dr. Hatice Güler ve ekibi, Yeşilay Kadın Komisyonunu ziyaret etti. Bu önemli buluşmada, bağımlılık ile mücadele konusunda gerçekleştirilebilecek ortak çalışmalar ele alındı ve fikir alışverişinde bulunuldu. Yeşilay Kadın Komisyonu Başkanı Öğr. Gör. Rabia Bayrak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlere teşekkürlerini sundu. Kadınlar arasında bağımlılık konusunda farkındalık yaratma ve bu sorunla mücadelede yeni stratejiler geliştirme adına önemli bir adım olarak görüldü.

Kırşehir Yeşilay Kadın Komisyonu ve Ahi Evran Üniversitesi Fatma Bacı Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi arasındaki bu iş birliği, kadınların bağımlılıkla mücadelesinde önemli bir sinerji yaratmayı vaat ediyor. İki kurumun ortak çalışmaları, toplumda sağlıklı yaşam bilincinin artırılmasına katkıda bulunacak. Yeşilay Kadın Komisyonu, ziyaret için üniversite ekibine teşekkür ederek, "Ziyaretlerinden dolayı hocalarımıza teşekkürlerimizi sunar, sağlıklı ömürler dileriz." ifadelerini kullanarak, bu tür iş birliklerinin önemini ve olumlu etkilerini vurguladı. Bu buluşma, kadınların toplumdaki rolünü güçlendirmek ve bağımlılık gibi ciddi bir toplumsal sorunla mücadelede kadınların daha aktif bir rol almasını teşvik etmek amacını taşıyor.

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.