grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Kırşehir'e Yatırım İçin Muafiyet, İstisna ve Teşvik Konuları Görüşüldü

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, Kırşehir için gerçekleştirilecek yatırımlarda istisna, muafiyet ve teşviklerle ilgili toplantı gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Gündem Yayın: 09 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 09.11.2023 23:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda yer alan Kırşehir AK Parti Milletvekili Necmettin Erkan, Kırşehir'e gerçekleştirilecek yatırımlar için kurumlar ve yatırımcılarla irtibat halinde olduklarını söyleyerek en son Kırşehir Defterdarlığı koordinasyonunda yedi kurumunu bir araya geldiği yatırımlardaki istisna, muafiyet ve teşviklerle ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildiğini belirtti.

Necmettin Erkan bu toplantıda; 

  • İşletmeler, yatırımcılar ile kurumlar arası iletişimin güçlendirilmesi
  • Mevcut işletmeler ile işletme kurma potansiyeli ve niyeti olanlar arası iletişimin sağlanması ve güçlendirilmesi,
  • Şehrin ve ülkenin istihdamına katkı sunulması,
  • Şehrin ve ülkenin ekonomik faaliyetleri ile gelişimine katkı sunulması,
  • Mevcut yatırımcılar ile yatırım yapmak isteyen iş insanlarına kanunların destek, teşvik ve imkânları konusunda bilgi sunulması,
  • Ekonomik gücü olan insanlara ve firmalara yatırım yapmaları için ortam hazırlama, özendirici, cazip hale getirici imkânlar konusunda bilgi sunulması,
  • Mevzuat ve yatırım konusunda ilgili kitlelerde farkındalık oluşturulması konularının  masaya yatırıldığını belirterek, '' durmadan duraksamadan bu şehir için sahadayız. Halkımızın bizden beklentileri olduğunu biliyoruz. Şehrimiz için en iyisini yapmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.