grandpashabet giriş grandpashabet sinavmerkezi.org bahis siteleri

Ekicioğlu'ndan Seçim Kampanyası Açıklaması

Ekicioğlu, seçim dönemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çevreye duyarlı, görüntü ve ses kirliliğinden uzak, israf yapmadan, bel altı vuruşlara tenezzül etmeden bir seçim kampanyası temennisinde bulundu.

Gündem Yayın: 08 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.01.2024 23:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

BAŞKAN SELAHATTİN EKİCİOĞLU'NUN YAZILI OLARAK YAPTIĞI O AÇIKLAMA :

 

Sevgili hemşehrilerim,

 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde, “Umudu beraber ekeceğiz” diyerek çıktığımız yolda sizlerin de desteğinizle Kırşehir’de bir değişim gerçekleştirdik ve yapılamaz denilenleri hayata geçirdik. 5 yıllık süre içerisinde neler yaptığımızı Kırşehir halkı çok iyi biliyor.

Bilindiği üzere Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yeniden Kırşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildim. Kırşehir Belediye Başkanlığı için aday olanlara ve aday olacaklara da başarılar diliyorum. Kırşehir’de diğer siyasi patilerin Belediye Başkan Adaylarının da belirlenmesiyle siyasi çalışmalar kuşkusuz hız kazanacaktır. Dileğimiz, Kırşehir’in sosyal ve kültürel dokusuna ve siyasi tarihine yaraşır bir seçim kampanyası döneminin yaşanmasıdır.  Bu seçim sürecinde demokrasiye ve şehrimize yakışır bir seçim çalışması yapmak için hepimize büyük sorumluluklar düşüyor.

Çevreye duyarlı, görüntü ve ses kirliliğinden uzak, israf yapmadan, bel altı vuruşlara tenezzül etmeden siyaset etiğinin hayata geçirilmesi her şeyden önce siz değerli hemşehrilerimizin beklentisidir.

“Çamur at izi kalsın” mantığıyla yapılan kara propagandalarda, o çamurun öncelikle atanların ellerine bulaştığının bilinmesi gerekir.

Henüz adayların bile resmen açıklanmadığı bir ortamda trol hesapların kendilerince adaylar belirleyip siyasete yön vermeye çalışmalarına her şeyden önce Kırşehir halkı gereken cevabı zamanı geldiğinde yine verecektir. Bu tür siyaset dışı etik olmayan davranışları bırakıp, aday olan tüm arkadaşlarımızla birlikte Kırşehir’imiz ve ülkemiz için hep birlikte el ele kol kola çalışarak; cadde cadde, sokak sokak, mahalle mahalle gezip halkımızla kucaklaşarak güzellikleri hep birlikte yaşayalım ve yaşatalım.  Şehrimizin ve ülkemizin güzel günlerini birlikte kuralım.

 Sevgili hemşehrilerim,

Yaşanılır bir şehir ve ülke özlemi içerisinde olduğunuzu biliyorum. Sokaklarıyla, parklarıyla yollarıyla, trafiğiyle, kültür-sanat alanlarıyla ve spor tesisleriyle yaşanabilir kentler; laik bilimsel bir eğitimin, özerk demokratik üniversitelerin, adaletin, hukukun ve demokrasinin üstün kılındığı bir gelecek ve Türkiye istiyorsunuz. Bunun yolunun da önümüzdeki 31 Mart yerel seçimlerinden geçtiğini biliyoruz.

Bizim, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerle birlikte karar alıp birlikte uygulayacağımız projelerimiz olacak. Ve Kırşehir’in geleceğine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep birlikle yön vereceğiz. Geleceğimizi birlikte kurmak, yaşanabilir bir kent ve ülke yaratmak için yine hep birlikte olacağız. Unutmayalım ki umudu olmayanlar geleceği kurgulayamazlar. Gelin ilk dönem “Umudu beraber ekeceğiz” sözüyle çıktığımız bu yolda önümüzdeki dönem için de “Umut Yeniden…” diyerek güzel yarınlara hep birlikte ulaşalım.

Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

 

Kırşehir Belediye Başkanı

Selahattin Ekicioğlu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.